avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am avut proces pt dezbaterea mostenirii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am avut proces pt dezbaterea mostenirii matusii mele, sotul ...

Buna seara am avut proces pt dezbaterea mostenirii matusii mele,sotul supravietuitor a castigat procesu(neavand copii)l sora defunctei a depus la instanta o cerere precum ca a lucrat un teren al surorii ceea ce nu este adevarat ,noi am avut martori in privinta aceasta ,deoarece sora defunctei a decedat in perioda procesului sau bagat cei doi copii in mostenire,nu sau prezentat la nici o chemare,in data de 11 mai 2023 au primit sentinta acasa si in data de 12iunie unul dintre ei au facut apel,noi am primit sentinta pe 10 mai 2023 si am pus definitiva in 12 iunie 2023,intre timp unchiul mi-a donat tot mie. CE SE POATE INTAMPLA la acest apel?si cu actul meu de donatie?
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
Olimp4, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:03, 6 Octombrie 2023
Bună ziua!
Daca decizia era deja definitiva, înțelegând că ați luat sentința cu mențiunea respectiva de la judecătorie, apelul va fi respins că tardiv formulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)
Succesiune unchi fara copii. de ce nu i-a revenit unchiului nimic din cota parte la care au renuntat cele 2 surori ale matusi? Epuree Epuree Succesiune unchi fara copii. Nu am inteles clar ce a spus unchiul, dar cam presupun ca asa a fost: matusa mea a murit si nu au lasat testament sau alt act, ... (vezi toată discuția)
Testament eccrina eccrina Buna ziua, As dori sa apelez la amabilitatea dvs. pentru a ma lamuri intr-o problema cu privire la mostenitori. Matusa mea a facut un testament la notar prin ... (vezi toată discuția)