Am sunat de 10 ori la ei si am fost si personal acolo si mi au spus ca trebuie platit tva ul inca o data, iar eu le am spus ca eu sunt persoana fizica neimpozabila, consumatorul final, tva ul apare scris negru pe alb pe factura si a fost platit si ca masina este sh. Au ezitat, apoi mi au spus ca trebuie platit tva ul chiar si in cazul acesta. Dupa ce am insistat cu telefoane, am fost sunata de la anaf si mi s a spus acelasi lucru, le am spus ca asta se numeste dubla impunere si nu exista asa ceva la masinile sh si mi au spus ca da, este dubla impunere si ca totusi trebuie sa platesc. Simt ca o iau razna, am citit toate legile posibile, stiu exact unde ma situez si totusi nu gasesc o rezolvare. Anaf Popa Tatu S6
Radu Varciu a scris:
Asta cu 10.000 euro e de cascadorii rasului. Eu sper totusi ca dvs nu ati inteles bine si ca nimeni din ANAF nu v-ar fi spus o asemenea gogomanie. Pretul nu are absolut nicio relevanta. Poate sa coste masina chiar si un milion de euro dar sa fie masina second hand din punct de vedere fiscal si sa nu se datoreze TVA in Romania.