avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate Casimir

Activitate Casimir

Răspuns la discuția Succesiune neacceptata in temen
Atunci ce normal si legal? Legal nu am acceptat succesiune in termen! Care sunt posibilitatile dupa dvs sa aratam ca noi am vrut succesiunea dar n-am stiut ca e un termen la o acceptare de succesiune! Am cosultat deja 2 avocati care nu mi-au dat nici o sansa, au fost cinstiti si nu m-am imbarcat intr-un proces pe care pot sa-l pierd. Nu ma deranjaza sa platesc dar ce certitudine am ca castig? Intelegeti ca proprietatea bunicilor nu valoareaza financiar mare lucru doar ca am copii si poate intr-o zi le-ar face placere sa ne intoarcem pe meleagurile romanesti pe urmele bunicilor si strabunicilor.

Sunt avocati si avocati...pentru asta mai cer o parere...nu avem cunostinta absoluta si cine stie de unde se poate isca o speranta.
Răspuns la discuția Succesiune neacceptata in temen
Inaite sa vad un avocat am cerut o parare, credeam ca la asta foloseste forumul. Multumesc.
Buna ziua, eu si fratele meu suntem suntem nepoti de fiica decedata si nu am acceptat succesiunea in termen fiind plecati din tata la decesul bunicii nostre, Unchiul nostru, fratele mamei a deschis proces in care cere drep pentru toata casa bunicilor. Fratele mamei are testament de la acestia si el a trimis bani pentru imormantarea bunicii, tatal nostru a participat si ajutat la imormantare dar nu financiar. Eu cu fratele meu am facut un act notarial pentru acceptatea succesiunii in urma cu 5 ani, bunica a murit cu 19 ani in urma. Exista vreo posibilitate sa recuperam partea mamei de mostenire. Multumesc.