avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate sorin68

Activitate sorin68

Răspuns la discuția DIVORT
cu cateva seri in urma am decis sa ies in oras cu un coleg.in momentul in care ne urcam in taxi a aparut si el brusc.m-a dat jos din masina si m-a intrebat unde merg la ora aia.normal ca am refuzat sa-i raspund si am preferat sa intru inapoi in casa ptr.a-l chema pe fratele meu in ajutor.nu s-a intamplat nimic dar ma tem ptr.o viitoare intalnire intre el si fratele meu.fostul nu este agresiv dar fratele meu nu-l suporta si sigur va iesi cu scantei.credeti ca fratele meu ar putea fi acuzat de ceva in cazul in care ar interveni asupra lui ptr.a ma lasa in pace?
Răspuns la discuția parasirea de domiciliu
Cat costa o cerere ptr.ordonanta presidentiala?
Răspuns la discuția Hartuire
Nu stiu daca trebuia dar nu am mentionat faptul ca inca ma aflu in perioada de recuperare dupa o operatie de bypass coronarian.Toata aceasta poveste ma daramat si simt ca nu mai am putere sa lupt nici cu mine.Sfatuiti-ma ce pot face?
Va multumesc tuturor ptr.interesul si totodata ptr.ajutorul acordat.
Am facut si acest lucru. Dupa o discutie aprinsa cu sotia ne-am hotarat sa mergem impreuna la secti de pol.Acolo am discutat cu un politist care ne-a cerut cate o declaratie .Prima a intrat sotia.Nu stiu sigur ce a declarat ea dar dupa ce a iesit din birou politistul m-a atentionat ca as putea fi cercetat ptr.hartuire.La cererea lui de a da si eu o declaratie am refuzat ptr.ca nu cunosteam legea cu privire la hartuiala.Acum inteleg ca vrut doar sa ma intimideze.Asa ca nu vad cum m-ar putea ajuta politia.Va mai mentionez ca nu au existat violente fizice intre mine si sotie doar certuri domestice.
Va multumesc din suflet ptr.informatii.
Va multumesc ptr.raspuns dar nu am gasit nici o explicatie clara, vis-a-vis de cazul meu,la tulburare de posesie.
Discuție Hartuire
In urma cu doua luni sotia mi-a cerut sa plec din locuinta, inchiriata,pe motiv ca are nevoie de timp sa se gandeasca la relatia dintre noi.Simtind ca ce va nu este in regula am refuzat.Dupa cateva zile profitand de vizita fratelui ei au procedat amandoi la evacuarea mea fortata din casa.In tot acest timp am sperat ca va reveni la ganduri mai bune dar in schimb in momentul in care am sunat la usa ptr. a discuta cu ea m-a amenintat cu plangere penala ptr. hartuire.Pot fi acuzat de asaceva si cum pot avea acces in locuinta fara a incalca legea.Mentionez ca nu exista contract de inchiriere.Legal nu locuiesc nici eu nici sotia in locuinta mai sus mentionata.