fiorela a scris:
Am inaintat actiune de divort de sotul meu .Prima infatisare este in luna septembrie.
Legatura legala se intrerupe doar in momentul pronuntarii in instanta a desfacerii casatoriei chiar daca cea reala s-a produs de mult timp.
... considera ca are inca dreptul de a ma urmari si a afla ce fac...
Ce considera "fostul" e una, ce are dreptul e alt subiect. Si nu se prea intalnesc. O relatie nu poate fi mentinuta cu forta doar pentru ca legal inca lucruile nu s-au definitivat. Nu aveti incotro si va trebui sa suportati acest deranjament care legal nu poate fi oprit usor decat dupa pronuntarea divortului.
Daca aveti copii cred ca e indreptatit sa afle ce faceti daca ia in considerare obligatiile dvs. parintesti, dar daca nu aveti ,nu.
.Cum pot sa-l oblig sa inceteze ?
Incercati caile ameabile ca pentru cele obligatorii mai aveti ceva de asteptat. Si nu e sigur ca le va respecta.
Orice schimbare de situatie matrimoniala presupune intrarea intro problematica de obicei greu de suportat.
Un om care nu intelege realitatea in care traieste, nu intelege obligatii privind drepturile fiecaruia de a avea o optiune care nu concorda cu a sa.