Ce probe trebuie abuse în instanță să demonstrez că sunt abuzată psihologic de soțul meu,care din când în când mă mai și lovește,dar nu lasă semne și nu am dovezi,am un copil cu el, vreau să câștig copilul? La muncă am venit vânătă,o dată după ce m-a împins și am venit cu fața de aspirator, în rest nu am nici-o dovadă, prietenii,familia observă că sunt schimbată,nu mai trec pe la ei,vorbim rar,mama mea m-a sunat de multe ori și el țipa din mai multe motive,ori că plânge copilul,ori că ce stau să vorbesc atât,familia mea știe că eu până nu îi cer lui acceptul nu fac nimic,nu merg la ei fără el, fără să știe,cumnata mea,soția fratelui lui mă compătimește mă înțelege,a trăit o viață grea alături de fratele lui și copiii lor au probleme,cum pot să mă salvez, să îmi salvez copilul, să nu se răsfrângă asupra lui,tensiunile noaste,e mic acum,are șanse să aibe o viață bună,cum o să se simtă mai târziu când poate taică-su nu mă va mai lovi dar o să vadă cum mă simt eu, cât de nefericită sunt,cum demonstrez că el are probleme psihice, că doar un om care are ceva,e atât de titan,ce mă sfătuiți să fac,am câștig de cauză dacă iau declarații de la cumnată și fosta lui iubită,dar în anonimat, să fie protejate?
Cel mai recent răspuns:
romascanu , moderator
11:12, 13 Februarie 2019