avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce probe trebuie aduse în instanță ca să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce probe trebuie aduse în instanță ca să demonstrez că sunt abuzată psihic de soțul meu, care din când în când mă mai și lovește fără să-mi lase semne?

Ce probe trebuie abuse în instanță să demonstrez că sunt abuzată psihologic de soțul meu,care din când în când mă mai și lovește,dar nu lasă semne și nu am dovezi,am un copil cu el, vreau să câștig copilul? La muncă am venit vânătă,o dată după ce m-a împins și am venit cu fața de aspirator, în rest nu am nici-o dovadă, prietenii,familia observă că sunt schimbată,nu mai trec pe la ei,vorbim rar,mama mea m-a sunat de multe ori și el țipa din mai multe motive,ori că plânge copilul,ori că ce stau să vorbesc atât,familia mea știe că eu până nu îi cer lui acceptul nu fac nimic,nu merg la ei fără el, fără să știe,cumnata mea,soția fratelui lui mă compătimește mă înțelege,a trăit o viață grea alături de fratele lui și copiii lor au probleme,cum pot să mă salvez, să îmi salvez copilul, să nu se răsfrângă asupra lui,tensiunile noaste,e mic acum,are șanse să aibe o viață bună,cum o să se simtă mai târziu când poate taică-su nu mă va mai lovi dar o să vadă cum mă simt eu, cât de nefericită sunt,cum demonstrez că el are probleme psihice, că doar un om care are ceva,e atât de titan,ce mă sfătuiți să fac,am câștig de cauză dacă iau declarații de la cumnată și fosta lui iubită,dar în anonimat, să fie protejate?
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:12, 13 Februarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumneavoastră, de fapt, ce doriţi? Puteţi divorţa şi să vă luaţi viaţa în propriile mâini. Se pare că domnul este un abuzator, trebuie să ieşiţi de sub influenţa lui.
Copilul poate rămâne la dvs., veţi avea autoritate părintească comună, tatăl va avea program de relaţii cu copilul.
Vreau să dovedesc de ce anume vreau să divorțez,el e un om respectabil,nu știu dacă aș avea câștig de cauză, dacă nu aș aduce probe, și voiam să știu dacă există probe pt demonstrarea abuzului emoțional.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Propuneti proba cu martori, daca nu v-ati scos certificat medico-legal pentru vanatai. Martorii pot fi prieteni, rude, chiar si parintii dvs. si chiar daca nu au asistat la violente, ci le-ati povestit dvs. dupa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteţi divorţa din mii de motive, de exemplu nepotrivire de caracter sau violenţă verbală.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu astfelde martori puteti obtine evacuarea lui din locuinta comuna intr-un ordin de protectie, poate asta ar fi un pas mai urgent. Mai departe, vorbiti cu un avocat, mie imi par suficiente probe...

Alte discuții în legătură

Buna seara, la divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, La divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? Ea e singura persoana care stie toate cate s-au intamplat intre mine si sotul meu. Nu am nici ... (vezi toată discuția)
Martor raducuf raducuf Exista riscul ca in cadrul unui proces pentru stabilire program vizitare minor, depozitia martorului, respectiv cumnatul meu (sotul surorii mele, care la ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor, tatal refuza divortul GabrielaC81 GabrielaC81 Buna ziua, Fara sa intru in detalii, relatiile noastre ca si cuplu sunt iremediabil afectate. Am \"incercat\" terapie de de cuplu, in sensul ca a acceptat ... (vezi toată discuția)