am incheiat contract de asistenta judiciara pt cauza care e pe rol.
respectivul avocat e [EDITAT], si am găsit un articol pe net despre el ca acu vro doi ani a mai facut asa ceva cu un domn tot din bacau, iar atunci conform articolului domnul decanul al baroului ia dat dreptate tot domnului avocat
Buna , am o problema cu un avocat din Bacau si nu stiu cum sa procedez, asa ca as avea nevoie de un sfat.
Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta într-un proces de partaj judiciar,(io fiind partea pîrîta) bune si frumoase pana cînd în luna octombie procesul sa suspendat, pe motive ca reclamantul nu a depus suficiente acte la dosar. Dupa asta avocatul meu a spus sa deschidem un proces în paralel pt ai scoate noi pe iei din diviziune. A spus ca trebuie sa platim o taxa de timbru în functie de valoarea bunului(un teren),asa ca i-am dat 2600 ron pentru a deschide al doilea proces, iar de atunci nu mai raspunde la telefon si ma ignora total pentu bani respectivi nu mi-a dat nici o chitanta,pe langa asta m-a mancat si i-am mai dat si niste bani subtitlu de inprumut.
acuma io cum trebuie sa procedz ca sa recuperez bani si sa termin si procesul deja in care sunt inplicat???