avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... teapa de la un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

teapa de la un avocat

Buna , am o problema cu un avocat din Bacau si nu stiu cum sa procedez, asa ca as avea nevoie de un sfat.
Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta într-un proces de partaj judiciar,(io fiind partea pîrîta) bune si frumoase pana cînd în luna octombie procesul sa suspendat, pe motive ca reclamantul nu a depus suficiente acte la dosar. Dupa asta avocatul meu a spus sa deschidem un proces în paralel pt ai scoate noi pe iei din diviziune. A spus ca trebuie sa platim o taxa de timbru în functie de valoarea bunului(un teren),asa ca i-am dat 2600 ron pentru a deschide al doilea proces, iar de atunci nu mai raspunde la telefon si ma ignora total pentu bani respectivi nu mi-a dat nici o chitanta,pe langa asta m-a mancat si i-am mai dat si niste bani subtitlu de inprumut.
acuma io cum trebuie sa procedz ca sa recuperez bani si sa termin si procesul deja in care sunt inplicat???
Cam greu de dovedit , daca nu ati cerut o chitanta pentru suma respectiva. Ma gandesc ca nici contract de asistenta judiciara nu ati incheiat cu respectivul avocat. Incercati sa mai insistati, faceti o sesizare la Baroul Bacau si relatati cele expuse aici . Succes!
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Incalcita afacere,greu de sustinut si de probat
Incercati contactarea personal la sediu lucrativ/birou
In caz de nereusita solutionare amiabila ,sesizati oficial decanul baroului din care face parte onorabilul
Pentru finalizat cauza pe rol,contactati alt avocat ,poate aveti bafta
Succes
.. Domnule .. doru36 , cred ca ati inteles prin ce v-am raspuns si eu , cat si alte persoane ca , pe cale legala , este foarte greu de dovedit ce vi s-a intamplat .
.. Am observat ca .. domnul ...george a fost deranjat de .claritatea raspunsului meu !!.. imi cer scuze !!! .. dar asa cred ca-i cel mai bine sa procedati !!
O zi buna si .. SUCCES !!
am incheiat contract de asistenta judiciara pt cauza care e pe rol.
respectivul avocat e [EDITAT], si am găsit un articol pe net despre el ca acu vro doi ani a mai facut asa ceva cu un domn tot din bacau, iar atunci conform articolului domnul decanul al baroului ia dat dreptate tot domnului avocat
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
ContSters20980, utilizator
puteti sa faceti urmatoarele, in deplina legalitate:

3 flagrante la dvs in oras la 3 avocati (pe care ii banuiti ca nu dau chitante, inclusiv profesori universitari de drept), iar din acesti
3 , macar 2 sigur tot prindeti ( daca nu pe toti 3).....ma indoiesc ca veti face ceva in acest sens.

ulterior vorba va circula printre avocati prin tot orasul si o sa inceapa sa dea chitante

(baroul nu e parchet, e AL avocatilor, iar avocatii sunt totusi avocati, sa nu uitam ca se ocupa de aparat drepturile....(dar oare ale cui). Cercul vicios trebuie sa se lase cu consecinte (mai ales cand iti si pierde procesul si nu poate raspunde profesional)

1) consumatorii nu isi stiu drepturile.
2) solicitare la barou pentru organizare flagrante, fiecare consumator la el in oras, apelam si la bunavointa avocatilor de buna credinta
3) fiecare consumator, sa faca 2-3 flagrante in orasul lui - in 2 luni problema va fi rezolvata in toata Romania
4) nimeni nu o sa faca nimic

Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un avocat alianastasia10 alianastasia10 Avand o mare problema cu o firma de leasing,am mers la un avocat. Am dorit sa deschid un proces,avand toate actele necesare. Acocatul mi-a cerut 1000 euro ... (vezi toată discuția)
Intrebare cattie cattie Vreau sa stiu si eu daca fiind parte vatamata intr-un proces penal am dreptul la avocat din oficiu,daca nu-mi permit sa angajez unul din motive financiare si ... (vezi toată discuția)