Sal. Dak ma puteti ajuta va rog. Am luat o masina din Germania adusade cineva gasita pe internet am brifu mic brifu mare si este nume de roman si mia spus k el este trecut in brif nu iam cerut act de indetitate nk am mers pe incredere pe provizorat pt ca masina are nr rosi este trecut alt nume si mia spus k a scos nr un verisor k el are magazin restaurant si k nu poate sa tina masini pe numele lui si contractu de vanzare este intre mn si cel de pe provizorat. Acum mie imi trebuie contractu dintre cel de pe brif si cel ce mia vandut masina cel de pe provizorat si ma tot duc cu vb k vine sa faca contract dar nu are timp etc etc. Ce pot face
Salut. Acum o saptamana am luat o masina, prima mea masina, de pe olx.
M-am intalnit cu asa-zisul proprietar, am vazut masina, mi-a zis că masina a fost adusa de el din Germania, că are dubla cetatenie... invatase lectia pe de rost. Masina are numere rosii provizorii. Pe brieful mare e trecut x proprietar, pe cel provizoriu altul. A zis că poate oricine sa ia numere rosii. Actul de vanzare este intre mine si y, dar intre proprietarul de pe brief si el nu am act de vanzare si ma tot duce cu vb că mi-l dă, că îl are etc.