avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate puturosu

Activitate puturosu

Răspuns la discuția Speta imobiliare
Multumesc mult baieti! Trebuie sa ma duc cu toate actele care le am la un avocat si acesta poate sa-mi zica ce trebuie sa fac in cazul meu pentru a-mi recupera prejudiciul, asta e clar. O sa ma duc si la politie sa depun o plangere, si o sa trimit si garda financiara pe capul administratorului ca sa fiu sigur ca voi fi luat in serios. Voi reveni si cu rezolvarea.
Răspuns la discuția Speta imobiliare
Eu am achitat un avans firmei care mi-a aratat imobilul. Aceasta nu are nici un act de proprietate asupra imobilului, si nici vreun contract incheiat cu proprietarul de drept (ca o agentie imobiliara). Banii care i-am dat acestei firme nu am putut sa-i mai recuperez, desi am incheiat cu administratorul acesteia un act de mana (semnat si stampilat). In acest act se stipuleaza ca daca tranzactia cade, banii se vor returna pe cale amiabila...
Anul trecut in august am incercat sa achizitionez o locuinta noua. Am gasit o firma prin intermediul mass-media care vindea locuinte noi. Am mers la firma, am vazut locuintele, si m-am hotarat la una din ele. Firma a pretins un acont de
20% pe care l-am platit, semnand cu acesasta firma un antecontract de vanzare/cumparare (semnat si stampilat de administrator) in care s-a stipulat suma platita ca avans. Locuinta trebuia achizitionata cu un credit ipotecar. Cand am ajuns la notar pentru a face un antecontract de vanzare/cumparare legal, a aparut un alt proprietar (proprietarul de drept) cu care am convenit asupra pretului final al locuintei. Creditul pentru care am optat nu s-a aprobat din cauza locuintei, desi a fost evaluata pe banii mei de un evaluator agreat de banca la valoarea reala, functionarii bancii au spus ca valoarea acesteia este mai mica si nu-mi pot oferi decat o suma mult mai mica, trecand peste dosarul intocmit de evaluator si platit de mine! In fine, toata tranzactia a cazut, si urma sa-mi recuperez de la firma careia am dat avansul, banii platiti. Insa administratorul a folosit acesti bani in scopuri proprii si nu am putut nici pana in ziua de azi sa-mi recuperez prejudiciul. Intrebarea mea este urmatoarea: -Administratorul firmei a comis infractiunea de inselatorie? Cui trebuie sa ma adresez ca sa-mi recuperez prejudiciul?