avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate Oana Ingrid

Activitate Oana Ingrid

Buna seara . Am o fetita de 14 ani . Este un copil deosebit , olimpic la nivel national . Vrea sa devina medic si isi dedica tot timpul acestui scop . Nu iese cu prietenii , nu lipseste de la scoala .
Saptamana trecuta , mama unei colege , C , cu care fiica mea era prietena , a gasit in telefonul fetei ei dovezi ca aceasta are diverse relatii cu tineri mai mari decat ea . Colega a pretextat ca fiica mea i a fost o influenta proasta si a avut acele legaturi la indemnul fiicei mele , ceea ce este o minciuna . Fiica mea este acasa in permanenta cu tatal ei , eu o duc /aduc de la scoala , iar pe telefon petrece putin timp . Nu a avut niciodata legatura cu persoane dubioase . Aceasta mama a extras din telefonul fetei ei o poza cu fata mea , acasa , imbracata intr un maieu galben si tinand in brate catelul familiei , si a trimis o profesorilor . Acum , acestia au in telefon poza copilului meu , iar profesorul de matematica , care are putin peste 30 de ani si de asemenea are poza copilului in telefon , a chemat o pe fiica mea in fata clasei , la ora , si a umilit o pentru acea poza inofensiva , spunandu i ca este o influenta proasta pentru copiii din scoala si ca i se interzice orice contact cu acestia ! Fiica mea este foarte afectata si ea mi a relatat totul , tin sa precizez ca nimeni , nici mama colegei , nici profesorii nu m au contactat pentru a mi aduce la cunostinta aceasta situatie ! Consider ca fiica mea este supusa unui bullying in interiorul scolii . Considerati ca s a procedat corect in privinta ei si a noastra , ca parinti ? Este corect si moral ca mama acelei fete sa distribuie profesorilor poze cu copilul meu , in conditiile in care nu am stiut nimic si nu mi am dat acordul , copilul sa fie umilit in public pentru acea poza absolut normala ,iar acei profesori sa aiba inca in telefon pozele ei ? Va multumesc !