nu stiu daca persoana respectiva si-a facut sau nu mutatie. Probabil ca intre timp si-a facut. Sigur e ca in momentul in care a luat amenda nu-si schimbase inca actele. Acum daca el s-a mutat, amenda ramane atasata vechiului imobil, acolo unde a fost luata? Sau trebuie sa fac eu cerere sa i-o comute pe noul imobil ? Amenda este destul de mare (450 RON).
Acum cativa ani am avut bunavointa sa primesc in spatiu un "prieten". Adica omul si-a facut mutatie la mine pentru ca avea nevoie de buletin de Bucuresti. Intre timp ne-am certat. (Exista divorturi si intre prieteni). Anul trecut, fostul amic a luat o amenda de circulatie pe care n-a platit-o si mi-a aparut mie la impozite. Am ignorat acea amenda neplatita gandindu-ma ca n-are cum sa ma afecteze atata timp cat n-am luat eu acea amenda. Omul si-a luat intre timp propria locuinta dar probabil ca avea inca vechiul buletin si permis cand a luat amenda. Acum, din cate am inteles acea amenda ma afecteaza chiar foarte mult. Daca nebunu n-are de gand sa-si plateasca amenda, imi sta mie in cap si daca vreau sa vand apartamentul apoi trebuie mai intai sa-l eliberez de orice dari la stat adica sa-i platesc aluia amenda + restante. Se poate cumva sa scap din aceasta situatie? Am inteles ca in 5 ani o amenda se prescrie. Asta inseamna ca dispare de la taxe si impozite? Multumesc frumos!