avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate Simionescu Camelia

Activitate Simionescu Camelia

Răspuns la discuția Recalculare pensie
Buna seara am raspuns aici .. Va multumesc mult pentru informatiile date Cu stima Simionescu Camelia
Răspuns la discuția Recalculare pensie
Buna seara fiind pentru 1 oara pe acest site nu stiam cum trebuie proceda .....Deci pensia este stagiul total de cotizare inRomania adica 30 ani activitate desfasurata si 6 ani 11luni si 8zile in Italiain care se zice prin reducerea varstei standard de pensionare tabelul 2 de la art55 alin(1) lit b din lege cu 10 ani pentru 20 ani realizati in conditii speciale de munca cererea depusa de mine a fost solutionata prin decizia privind acordarea pensiei pt munca depusa si limita de varsta Sau luat in calcul salariile din cartea de munca sporul de vechime dovedit cu adeverinta de la SC ARCELOR MITTAL.SA GALATI sporulde noapte sporul de conditii periculoase si sporul de conditii nocive
Va multumesc
Pensia este stagiul total de cotizare in Romania 30ani7luni activitate desfasurata inRomania si 6ani 11 luni si 8zile in statul Italian din care se zice Prin reducerea varstei standart de pensionare tabelului2 de la art55 alin(1)lit b din lege cu 10 ani pentru 20ani realizati in conditii speciale de munca cererea depusa de mine a fost solutionata prin decizia privind acordarea pensiei pentru munca depusa si limita de varsta S-a luat in calcul salariile din cartea de munca sporul de vechime acordat din oficiul sporul de vechime dovedit cu adeverinta de la SC ARCELOR MITTAL SA GALATI .sporul pentru munca prestata in timpul noptii sporul de conditii grele de conditii periculoase si sporul de de conditii nocive
Buna seara ma numesc Simionescu Camelia sunt din Galati si doresc sa ma lamuriti in legatura cu recalcularea pensiei pentru cei care au lucrat in siderurgie,mentionez ca din 1982 si pana in 2002 am lucrat in uzina cocsochimica din cadrul combinatului siderurgic Galati.In anul 2015 am iesit la pensie pentru limita de varsta. Fiind pensie comunitara...In anul 2019 in data de 28 Octombrie am mers la casa judeteana de pensii Galati pentru a cere recalcularea pensiei pentru conditii speciale..la camera unde am fost sa verific daca am dreptul mi sa spus da am completat un formular am primit un numar de inregistrare dupa care am astepta raspunsul...In Ianurie 2020 vazand ca nu primesc nici un raspuns am fost cu numarul de inregistrare sa vad ce se intampla...la care mi sa spus ca este in lucru...In data de 27 Februarie am fost din nou si mi sa spus ca nu am dreptul la recalculare pentru ca am pensie comunitara...Totii colegii mei au primit recalcularea pensiei pentru conditii speciale dar la mine nu se poate...Va intreb este corect??? Va multumesc anticipat Cu stima Simionescu Camelia