avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate EmanuelG

Activitate EmanuelG

Buna ziua.
Cei de la centrul de examinare teoretica mi-au comunicat ca nu pot sustine examenul deoarece am un dosar deschis la politia localitatii in care sa intamplat fapta.
Nu stiu ce pot face pentru ca nu am reusit sa gasesc in legislatie cum se procedeaza in cazul in care tu nu ai fost prins fara permis la bordul autovehiculului si, in acelasi timp, credeam ca, atata timp cat nu sa pronuntat un verdict in dosar imi pot continua scoala in baza prezumtiei de nevinovatie.
Multumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cine v-a comunicat ca nu puteti sustine examenul ?

Buna ziua.

In timp ce eram inscris la cursurile unei scoli de soferi am fost "prins" conducand fara permis intr-o localitate. Spun "prins" pentru ca nu ma oprit nimeni in trafic ci doar un "cetatean" a declarat fals, ceea ce sa si probat ca a fost lovit de catre mine. A doua zi politia a venit si a ridicat masina.
Ulterior cand am vrut sa dau examenul teoretic mi sa spus ca nu pot pt ca am dosar. Intrebarea mea e, ce se poate intampla daca ei nu m au oprit in trafic si cum si daca pot obtine o hartie care sa mi dea voie sa mi continui scoala atata timp cat nu este un verdict dat inca.

Va multumesc.