avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot continua scoala de soferi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot continua scoala de soferi?

Buna ziua.

In timp ce eram inscris la cursurile unei scoli de soferi am fost "prins" conducand fara permis intr-o localitate. Spun "prins" pentru ca nu ma oprit nimeni in trafic ci doar un "cetatean" a declarat fals, ceea ce sa si probat ca a fost lovit de catre mine. A doua zi politia a venit si a ridicat masina.
Ulterior cand am vrut sa dau examenul teoretic mi sa spus ca nu pot pt ca am dosar. Intrebarea mea e, ce se poate intampla daca ei nu m au oprit in trafic si cum si daca pot obtine o hartie care sa mi dea voie sa mi continui scoala atata timp cat nu este un verdict dat inca.

Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
EmanuelG, utilizator
Cine v-a comunicat ca nu puteti sustine examenul ?
Buna ziua.
Cei de la centrul de examinare teoretica mi-au comunicat ca nu pot sustine examenul deoarece am un dosar deschis la politia localitatii in care sa intamplat fapta.
Nu stiu ce pot face pentru ca nu am reusit sa gasesc in legislatie cum se procedeaza in cazul in care tu nu ai fost prins fara permis la bordul autovehiculului si, in acelasi timp, credeam ca, atata timp cat nu sa pronuntat un verdict in dosar imi pot continua scoala in baza prezumtiei de nevinovatie.
Multumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cine v-a comunicat ca nu puteti sustine examenul ?

Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
EmanuelG, utilizator
Solicitati raspunsul in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am vârstă de 18 ani, am terminat școala de șoferi ... Alex124533 Alex124533 Bună ziua, am vârstă de 18 ani, am terminat școala de șoferi ulterior am fost sa susțin examenul teoretic, fiind declarat respins.In seara zilei în ... (vezi toată discuția)
Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)