avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am vârstă de 18 ani, am terminat școala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am vârstă de 18 ani, am terminat școala de șoferi ...

Bună ziua, am vârstă de 18 ani, am terminat școala de șoferi ulterior am fost sa susțin examenul teoretic, fiind declarat respins.In seara zilei în care a fost susținut examenul, am fost oprit de politie conducând un autovehicul, precizez faptul că purtam centura, nu mergeam cu viteza și respectam toate regulile de circulație de asemenea la semnalul politisului am tras pe dreapta, vorbind cât se poate de civilizat, mi sa efectuat un test de alcoolemie el fiind negativ 0,00. Ulterior am fost dus la Brigada Rutiera București unde mi sa întocmit un dosar penal. Întrebarea mea este, dacă iau permisul în cel mai scurt timp, mi se mai suspenda dreptul de a avea permis? Sau ce se intampla mai exact?
Cel mai recent răspuns: Alex124533 , utilizator 21:00, 10 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fără permis - prima abatere Marcel007 Marcel007 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o zi am fost oprit de radar conducând fără permis de conducere un autovehicul cu o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier; stare de ebrietate; vatamare corporala ioanap28 ioanap28 Ieri, 2 prieteni aflati in stare de ebrietate au avut accident. Soferul a pierdut controlul masinii intr-o curba si s-a oprit intr-un alt autovehicul stationat ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public - consecinte, necesitate asigurare aparare RisTiN RisTiN Buna ziua,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o seara venind de la lucru cu masina am fost oprit de radar.Eu nu posed permis de ... (vezi toată discuția)