Victima nu a depus plangere și nici nu și-a eliberat CML. În prima zi a accidentului a fost la spital, iar dupa cateva ore s-a externat. Însă se afla in concediu medical în continuare, si urmeaza proceduri pentru recuperare (kinetoterapie si fizioterapie).
Care este procedura de restituire a permisului de conducere in cazul unei suspendari de 90 de zile pentru accidentarea unei persoane pe trecerea de pietoni, la momentul acela dupa testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.07mg/litru.
Va multumesc.
Buna ziua, in urma cu o luna si jumatate, o ruda apropiata a fost implicata ca vinovat intr-un accident rutier soldat cu victima, un accident usor pe trecerea de pietoni. In timpul acesta, vinovatul a platit ingrijirile medicale la spital in prima zi, dupa care a platit toate serviciile pentru recuperarea medicala a victimei. Întrebarea mea este daca victima poate depune plangere penala, stiu ca are termen de 90 de zile de la ziua accidentului, dar repet, nu a fost nevoie de spitalizare, a suferit rani usoare. Si voiam sa stiu in ce constau "ingrijrile medicale". Va multumesc.