avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate Ursu georgiana

Activitate Ursu georgiana

Buna ziua am cumpărat prin vanzare cumpărare o locuință la un demisol în contract scrie boxa locuibila are toate utilitățile în ea arata ca o garsoniera .boxa a fost cumparata înainte din consiliul local al primarie cu toate semnăturile acum 20 de ani de fostul proprietar locuinta are 29 m problema este certificatul de preschimbarea de destinație a boxe în locuinta mi sa cerut sa fac asta de la primarie. am facut cererea și răspuns am primt ca nu încadrează în prevederile legii a locuinței nr 114/1996 . Imi dăunează la ceva ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc din suflet sunt mai linistitata acum . Asociataia locataliror nu are nici o problema cu mn stie si leam aratat contractul si cadastru .
Doar o vecina tine mortis sa faca ea dreptate si ca o sa mearga ea pe la locatari blocului sa stranga semnaturi sa ma dea pe mn si primaria in judecata ca primaria acum 2o de ani a vandut un spatiu comun al locatarilor in primul contract facut de vanzare intre primarie si cel de la care am cumparat a fost semnat de toti cei din consiliu local si de judecatorie cu acordul lor sa vandut acest spatiu de locuit (boxa) poate ea face ceva incat sa fiu data afara cu 2 copii din casa ? .sau ma despagubeste primaria ? Nu stiu ce sa mai zic sa pot sta linistita .va multumesc pentru timpul dumneavoastra acordat .
Da am cadastrul facut pe locuinta (boxa) am auzit ,ca trebuie sa fac o transformare a boxei in apartament in acte este obligatoriu ?
Buna ziua numele meu este gabi si am o problema destul de grava pt mn va rog sa imi dati cateva sfaturi.
Locuiesc in boxa a demisol al unui bloc precizez ca lam cumparat cu act de vanzare cumparare de la fostul propietar .ea avand 29 m si utilitatile unei garsoniere apa baie bucatarie curent tot ce trebuie .
Problema e ca fostul propietar la cumparat din consiliul local al primarie acum 20 de ani
Am o vecina care sustine ca eu am cumparat un spatiu comun al lor si ca ea va strange semnaturi de la locatari sa ma dea in judecata
Ce riscuri am sa fiu data afara daca am cumparat legal ?