avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Diana9230

Activitate Diana9230

Președintele are acesta atitudine acum pentru ca noi și restul proprietarilor de la et 4 dorim sa se facă reparația întregului acoperiș,deoarece tuturor a inceput sa ne ploua în casa. Ce am făcut noi atunci a fost doar ceva provizoriu ca să nu mai avem probleme. Președintele și administratorul refuza în continuare sa ia masuri. Au cerut sa dam cate 50 lei pe luna timp de 3 ani, dar mai întâi vor sa vopsească scara și sa repare ușile de la intrare și dacă mai rămân bani o sa "cârpească" acoperisul pe alocuri, dar asta peste 3 ani.
Noi nu putem sa stam 3 ani cu infiltratii în casa.
Bună ziua! Acum 3 ani am cumpărat un ap la et 4.Atunci când am început reparațiile în el am observat ca se infiltrează apa foarte multa în el. Administratorul și președintele de asociație au zis ca nu pot face nimic, ca nu au bani pentru reparatii și ca nu vor sa strângă. Nu am avut încotro si a trebuit sa îl reparam noi. Nu am apelat la o firma pentru ca era în preajma sărbătorilor de iarna și trebuia sa rezolvam problema urgent.
Acum președintele de asociație vrea sa ne dea în judecata pentru ca l-am reparat singuri.
Poate face acest lucru?
Multumesc
Va multumesc frumos pentru raspuns
Buna seara! Am si eu o problema cu administratorul de bloc. Incepan de luna aceasta ni s.a.impus sa platim lunar suma de 50 lei timp de 1 an si jumatate pentru reparatii scara, usi si acoperis.
1 Este legal sa ceara o anumita suma fara sa se fi facut o evaluare a costurilor de catre o firma autorizata?
2 Eu stau la ultimul etaj, iar administratorul vrea sa faca acoperisul doar pe bucati,iar la mine nu. Are dreptul la asa ceva?