avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate sorelmitra

Activitate sorelmitra

Mulţumesc pentru răspunsuri.
Deocamdată le-am scris celor de pe site-urile unde s-au postat acele comentarii, rugându-i să-mi divulge adresa IP de unde s-a postat.
Cei de la hotnews nici măcar nu mi-au răspuns la mesaj (o bilă neagră pentru ei).
Cei de la standard.ro, au răspuns următoarele:
"Buna seara,

Din pacate nu putem furniza datele ceruta despre persoana care a postat acel comentariu pentru ca acest lucru ar contraveni termenilor si conditiilor site-ului www.Standard.ro. Insa avand in vedere conditiile in care acest comentariu a fost postat si verificarea facuta de noi, putem daca dumneavoastra doriti ca acest comentariu sa fie sters de pe site-ul Standard.ro

Multumesc pentru intelegere,"

Îi înţeleg, şi mă aşteptam la asta.

În ce condiţii pot fi ei obligaţi să divulge aceste date?
Eu am o problemă similară, dar la un nivel diferit: cineva se foloseşte de numele meu pentru a posta comentarii la articole scrise pe site-uri gen hotnews.ro.
Persoana respectivă caută articole despre firma unde lucrez şi postează acolo comentarii cu un conţinut defăimător la adresa firmei, trecând la "autorul comentariului" numele meu.

Întrebarea mea este: ce valoare (juridică sau de altă natură) au astfel de comentarii postate sub un numele meu , adică în ce fel mă pot implica pe mine ca persoană, ţinând cont că oricine îşi poate alege orice nume vrea când postează?
Multumesc pentru raspunsuri!
Am reusit in cele din urma sa-l determin sa-l mute, pe cale amiabila.
Deoarece nu mai raspundea la usa, am scris o scrisoare in 2 exemplare pe care i-am pus-o, un exemplar in usa, celalalt in cutia postala. In scrisoare ii reaminteam efectele negative pentru mine, ca si faptul ca nu-i legal ce a facut si ii solicitam sa-l mute de urgenta. A doua zi am avut cu el o discutie relativ normala peste balcon, iar a treia zi l-a mutat!
Totusi, nu era chiar un pitecantrop :)
Da, sunt inca in discutii cu el pe aceasta tema, dar nu-mi lasa impresia ca-l va muta. Asa ca sunt in cautare de alternative la intelegerea amicala.
Buna ziua,

Un vecin de pe scara si-a montat un aparat de aer conditionat in dreptul apartamentului meu. Aparatul este montat in intregime pe peretele baii mele. Mai mult, imi acopera aproape 1/4 din geamul de la baie. Nu mi-a cerut acordul, m-am trezit cu el acolo. Aparatul face zgomot, fiind in dreptul unui geam; cand ploua imi intra apa in casa ricosand din aparat, plus ca imi micsoreaza aerisirea si lumina de la baie.

L-am rugat sa il mute si nu vrea. Nu vreau sa il desfiinteze, doar sa il mute.

Este legea de partea mea sa ii cer sa il mute? Este nevoie sa mai aduc argumentele de mai sus, sau este suficient faptul ca este montat in dreptul apartamentului meu fara acordul meu?

Multumesc!