avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate thebigone42

Activitate thebigone42

situatia ta nu este aceeasi , eu m-am ocupat de copilul meu de cind s-a nascut, si m-am opus de la bun inceput acestor plecari . Oricum iti dau un sfat incearca sa faci cit mai multi bani repede si lasate de barci pt copilul tau. nimic dar absolut nimic nu compenseaza lipsa ta. si pina in coada ori esti mama ori vrei sa ti faci de cap prin lume si ar mai fi ceva cum iti educi copilul de la mii de km distanta sau cind il doare tare cum il alini sau daca raceste cum il duci la doctor sau cind parntii altor copii vin sa-i ia de la gradinita si el vede asta zi de zi iar la el vin doar bunicii si cite s-ar mai putea spune . sa te sacrifici tu e una sa-ti sacrifici copilul tau e alta. la telefon iti va spune mereu ca te iubeste cai e dor de tine tu la fel dar dupa ce inchizi si v-a dori sa spuna mami ce este aia va trebui sa spuna bunico ce este aia pt ca in 6 luni deja va uita sau va fi aflat deja de la altcineva . oricum e viata ta si copilul tau si va doresc amindorura numai bine si revenind la intrebarea ta , daca (pe sotultau) nu l-a interesat deloc de copilul lui , nu ai nici o sansa sa-l pierzi.
situatia ta nu este aceeasi , eu m-am ocupat de copilul meu de cind s-a nascut, si m-am opus de la bun inceput acestor plecari de la inceput . Oricum iti dau un sfat incearca sa faci cit mai multi bani repede si lasate de barci pt copilul tau. nimic dar absolut nimic nu compenseaza lipsa ta. si pina in coada ori esti mama ori vrei sa ti faci de cap prin lume si ar mai fi ceva cum iti educi copilul de la mii de km distanta sau cind il doare tare cum il alini sau daca raceste cum il duci la doctor sau cind parntii altor copii vin sa-i ia de la gradinita si el vede asta zi de zi iar la el vin doar bunicii si cite s-ar mai putea spune . sa te sacrifici tu e una sa-ti sacrifici copilul tau e alta. la telefon iti va spune mereu ca te iubeste cai e dor de tine tu la fel dar dupa ce inchizi si v-a dori sa spuna mami ce este aia va trebui sa spuna bunico ce este aia pt ca in 6 luni deja va uita sau va fi aflat deja de la altcineva . oricum e viata ta si copilul tau si va doresc amindorura numai bine si revenind la intrebarea ta , daca (pe sotultau) nu l-a interesat deloc de copilul lui , nu ai nici o sansa sa-l pierzi.
Multumesc frumos. Sunt din Bucuresti. Pot fi contactat la adresa thebigone42@hotmail.com si la tel 0721843668.
Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului pleaca pe vase de croaziera. In ultimii 3 ani nu stiu daca a stat mai mult de 7 8 luni cumulat acasa, iar ultima oara si-a gasit si pe cineva pe vapor . Copilul a stat cind cu mama mamei cind cu mine la parintii mei . Ce trebuie sa fac sa obtin custodia copilului si ce sanse sunt ?
Copilul se afla la mama mamei.
Daca exista un avocat, care sa nu ma rupa la bani, il rog sa ma contacteze la adresa thebigone42@hotmail.com. Oricine are un sfat, sau a trecut prin experiente asemanatoare, il astept cu un raspuns.