Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului pleaca pe vase de croaziera. In ultimii 3 ani nu stiu daca a stat mai mult de 7 8 luni cumulat acasa, iar ultima oara si-a gasit si pe cineva pe vapor . Copilul a stat cind cu mama mamei cind cu mine la parintii mei . Ce trebuie sa fac sa obtin custodia copilului si ce sanse sunt ?
Copilul se afla la mama mamei.
Daca exista un avocat, care sa nu ma rupa la bani, il rog sa ma contacteze la adresa thebigone42@hotmail.com. Oricine are un sfat, sau a trecut prin experiente asemanatoare, il astept cu un raspuns.
Trebuie sa faceti cerere de incredintarea a minorului. Cu martori, in acest dosar va trebui sa dovediti faptul ca mama nu se poate ocupa de cresterea si educarea minorului s.a. Daca mi-ati spune din ce localitate sunteti poate va ajut si cu un avocat care nu e jefuitor:)
am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect...
eu sunt o mama singura care munceste pe vase de croaziera...vreti sa spuneti ca eu avand aceasta ocupatie risc sa imi pierd copilul???
mi se pare aberant pentru ca de cand s a nascut acest copil a fost in intretinerea mea si a familiei mele, fara nici un ajtor din partea tatalui sau a familiei acestuia
am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect...
eu sunt o mama singura care munceste pe vase de croaziera...vreti sa spuneti ca eu avand aceasta ocupatie risc sa imi pierd copilul???
mi se pare aberant pentru ca de cand s a nascut acest copil a fost in intretinerea mea si a familiei mele, fara nici un ajtor din partea tatalui sau a familiei acestuia