avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata 30 ani doresc custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata 30 ani doresc custodia copilului

Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului pleaca pe vase de croaziera. In ultimii 3 ani nu stiu daca a stat mai mult de 7 8 luni cumulat acasa, iar ultima oara si-a gasit si pe cineva pe vapor . Copilul a stat cind cu mama mamei cind cu mine la parintii mei . Ce trebuie sa fac sa obtin custodia copilului si ce sanse sunt ?
Copilul se afla la mama mamei.
Daca exista un avocat, care sa nu ma rupa la bani, il rog sa ma contacteze la adresa thebigone42@hotmail.com. Oricine are un sfat, sau a trecut prin experiente asemanatoare, il astept cu un raspuns.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2007
thebigone42, utilizator
Cel mai recent răspuns: creatza555 , utilizator 19:37, 30 Aprilie 2007
Am avut un astfel de caz, si pot sa spun ca ai avea sanse destul de mari.
Trebuie sa faceti cerere de incredintarea a minorului. Cu martori, in acest dosar va trebui sa dovediti faptul ca mama nu se poate ocupa de cresterea si educarea minorului s.a. Daca mi-ati spune din ce localitate sunteti poate va ajut si cu un avocat care nu e jefuitor:)
Multumesc frumos. Sunt din Bucuresti. Pot fi contactat la adresa thebigone42@hotmail.com si la tel 0721843668.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007
thebigone42, utilizator
am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect...
eu sunt o mama singura care munceste pe vase de croaziera...vreti sa spuneti ca eu avand aceasta ocupatie risc sa imi pierd copilul???
mi se pare aberant pentru ca de cand s a nascut acest copil a fost in intretinerea mea si a familiei mele, fara nici un ajtor din partea tatalui sau a familiei acestuia
am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect...
eu sunt o mama singura care munceste pe vase de croaziera...vreti sa spuneti ca eu avand aceasta ocupatie risc sa imi pierd copilul???
mi se pare aberant pentru ca de cand s a nascut acest copil a fost in intretinerea mea si a familiei mele, fara nici un ajtor din partea tatalui sau a familiei acestuia

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara, pt copil sau pt mama? adrian4adriana adrian4adriana Locuiesc in Irlanda de 7 ani, si trimit pensie baiatului meu de 12 ani in Romania de 200 euro pe luna, anul acesta va petrece vacanta de doua luni cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parinti insistenti MoniMgh MoniMgh Stimata doamna, stimate domn, De ieri am 40 de ani si in ciuda acestui fapt si deoarece nu sunt casatorita si fara copii, si singura la parinti, parintii mei ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua as dori daca se poate cit mai multe raspunsuri ,,,ce as putea face cu un copil care am fisa notariala ca il am sub intretinere ..Deci am un nepot ... (vezi toată discuția)