Viorela a scris:
>Am infiintat firma acum o luna siam depus declaratia 100 si 300, am cumparat Registrul Unic de Control, dar de Registrul Jurnal si Registrul Inventar de plati nu am stiut. Mentionez ca momentan nu am activitate. Am inteles ca aceste 2 registre trebuiau depuse la Administratia Financiara la 2 saptamani de la infiintare. Ce se intampla daca am depasit acest termen?
nu este nici o problema.eu am o firma cu activitate, am inregistrat-o la Adm Financiara si am intrebat daca tb sa depun acele registre si mi s-a spus ca nu.
ste a scris:
>Un apartament construit in 1972 cu credit acordat de stat , contractul fiind incheiat inainte de incheierea casatoriei de catre unul dintre soti iar apartamentul predat dupa incheierea casatoriei este bun comun al sotilor sau bun propriu al sotului contractant in cazul in care sotul contractant a achitat ratele integral inainte de casatorie?
>Dar daca ratele au fost achitate partial inainte de casatorie, partial dupa incheierea casatoriei?
daca ati achitat ultima rata inainte de incheierea casatoriei, atunci bunul este propriu.in cazi contrar, daca ultima rata s-a achitat in timpul casatoriei, bunul este comun