avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile O.

Activitate Vasile O.

Vasile O. a scris:

Da, am primit comunicarea prin posta, (acum o luna si jumatate )de la Curtea de Apel (hotarare definitiva ,in care i se cere paratei (comisiei de evaluare )anularea certificatului vechi si emiterea unui nou certificat) A trecut atata timp...

Da, am primit comunicarea prin posta, (acum o luna si jumatate )de la Curtea de Apel (hotarare definitiva ,in care i se cere anularea certificatului vechi si emiterea unui nou certificat) A trecut atata timp...
Buna ziua, A trecut o luna jumate de cand mi-a fost comunicata copia hotararii civile nr. 9/2020, pronuntata la data 13 ianuarie 2020, de catre CURTEA DE APEL SUCEAVA SECTIA CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL ( deci aproape doua luni de cand aceasta hotarare a fost pronuntata ) si eu continui sa astept.....parata Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Suceava nu a facut nici un demers...intrebarea mi-a este conform legilor in vigoare ,ce perioada de timp are la dispozitie parata sa se supuna unei hotarari judecatoresti ? ..(hotararea cerea rezilierea vechiului certificat,reevaluarea dosarului in vederea emiteri unui nou certificat de handicap..) Mutumesc, cu consideratie si respect ...Vasile O.