avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In cat timp comisia de evaluare trebuie sa emita un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In cat timp comisia de evaluare trebuie sa emita un nou certificat de handicap

Buna ziua, A trecut o luna jumate de cand mi-a fost comunicata copia hotararii civile nr. 9/2020, pronuntata la data 13 ianuarie 2020, de catre CURTEA DE APEL SUCEAVA SECTIA CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL ( deci aproape doua luni de cand aceasta hotarare a fost pronuntata ) si eu continui sa astept.....parata Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Suceava nu a facut nici un demers...intrebarea mi-a este conform legilor in vigoare ,ce perioada de timp are la dispozitie parata sa se supuna unei hotarari judecatoresti ? ..(hotararea cerea rezilierea vechiului certificat,reevaluarea dosarului in vederea emiteri unui nou certificat de handicap..) Mutumesc, cu consideratie si respect ...Vasile O.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:50, 6 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nici un termen. Totul este ca pârâtul să vrea să se conformeze hotărârii civile. Are dreptul să nu vrea să se conformeze, ci să aleagă să apeleze la calea de atac, dacă mai este în termenul legal.

Ați primit acasă comunicarea instanței prin poștă`?
Da, am primit comunicarea prin posta, (acum o luna si jumatate )de la Curtea de Apel (hotarare definitiva ,in care i se cere anularea certificatului vechi si emiterea unui nou certificat) A trecut atata timp...

Vasile O. a scris:

Da, am primit comunicarea prin posta, (acum o luna si jumatate )de la Curtea de Apel (hotarare definitiva ,in care i se cere paratei (comisiei de evaluare )anularea certificatului vechi si emiterea unui nou certificat) A trecut atata timp...

Dacă decizia este definitivă, mergeți să o legalizați, apoi apelați la un executor judecătoresc pentru a o pune în executare.
Pentru legalizare trebuie să plătiți taxă de timbru 5 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotii se impaca in ultim moment!!!! corinuta corinuta Ce se intampla si ce se poate face atunci cand sotii se impaca si nu mai vor sa divorteze in momentul in care actiunea de divort este in pronuntare! Ce sanse ... (vezi toată discuția)
Poate fi executata silit o hotarare pronuntata de curtea de apel bucuresti care nu e definitiva? Iulian E Iulian E Am o hotarare judecatoreasca pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, care insa e data cu recurs in 30 de zile de la comunicare(1 februarie), si nu specifica ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara comunitate! În data de 08.12.2022 a fost pronunțată ... marian.banica06@yahoo.com marian.banica06@yahoo.com Bună seara comunitate! În data de 08.12.2022 a fost pronunțată o hotărâre civila intr- un proces de ieșire din indiviziune, eu fiind reclamantul. Cu ... (vezi toată discuția)