Avizul carei comisii de expertiza ...trebuie sa.l am?Daca cei de la Bucuresti nu mi.au aprobat nici a 2 a oara dosarul!!Comisia de Expertiza locala imi aproba dosarul...doar ca din moment ce Bucurestiul mi.a taiat pensia,mi sa zis ca tot la Bucuresti trebuie trimis dosarul...deoarece ei m.au decazut..Dupa 8 ani pensie de boala
Oare aceasta comisie stie ce inseamna sa fii depresiv si sa iti revina mereu acele stari in care nu te poti ridica din pat si sa nu mai ai chef de viata???Sa nu fii in stare de nimic si sa zaci la pat???Cine ma angajeaza in aceasta situatie??
Sunt cu sindrom depresiv din anul 2005 si de atunci sunt tot cu tratamente si internari repetate.Nu..nu sunt vindecata,,si nu ma angajeaza nimeni cu aceste probleme.Sunt dependenta de tratament psihiatric din 2005..
Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa aprobat,apoi dupa un an mi.am depus dosarul din nou.Nu mi sa aprobat.Ce as putea sa mai fac,ma poate ajuta sau indruma cineva?Multumesc!