Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa aprobat,apoi dupa un an mi.am depus dosarul din nou.Nu mi sa aprobat.Ce as putea sa mai fac,ma poate ajuta sau indruma cineva?Multumesc!
De ce vi s-a ”tăiat”, de ce vi s-a ”respins”? Așa cum prezentați situația, înseamnă că v-ați vindecat de boala respectivă. Respingerea a venit din partea Comisiei Medicale, cu siguranță.
Sunt cu sindrom depresiv din anul 2005 si de atunci sunt tot cu tratamente si internari repetate.Nu..nu sunt vindecata,,si nu ma angajeaza nimeni cu aceste probleme.Sunt dependenta de tratament psihiatric din 2005..
Oare aceasta comisie stie ce inseamna sa fii depresiv si sa iti revina mereu acele stari in care nu te poti ridica din pat si sa nu mai ai chef de viata???Sa nu fii in stare de nimic si sa zaci la pat???Cine ma angajeaza in aceasta situatie??
Doamnă, problema dumneavoastră o poate, sper, rezolva medicul, nu doar sub aspect medical, dar și în ceea ce privește partea de rezolvare a dosarului medical, astfel încât Comisia să nu vi-l mai respingă. Mai multe sfaturi și informații nu vă pot furniza, din păcate.
Pensie
Lya50
Am avut pensie de boala 8 ani pentru boala psihica(depresii repetate)Am depus dosarul din nou pentru pensia de boala..dupa un an de cand mi.a taiato la ... (vezi toată discuția)