avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informare

Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa aprobat,apoi dupa un an mi.am depus dosarul din nou.Nu mi sa aprobat.Ce as putea sa mai fac,ma poate ajuta sau indruma cineva?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Camelya50 , utilizator 14:03, 10 Martie 2020
De ce vi s-a ”tăiat”, de ce vi s-a ”respins”? Așa cum prezentați situația, înseamnă că v-ați vindecat de boala respectivă. Respingerea a venit din partea Comisiei Medicale, cu siguranță.
Sunt cu sindrom depresiv din anul 2005 si de atunci sunt tot cu tratamente si internari repetate.Nu..nu sunt vindecata,,si nu ma angajeaza nimeni cu aceste probleme.Sunt dependenta de tratament psihiatric din 2005..
Oare aceasta comisie stie ce inseamna sa fii depresiv si sa iti revina mereu acele stari in care nu te poti ridica din pat si sa nu mai ai chef de viata???Sa nu fii in stare de nimic si sa zaci la pat???Cine ma angajeaza in aceasta situatie??
Doamnă, problema dumneavoastră o poate, sper, rezolva medicul, nu doar sub aspect medical, dar și în ceea ce privește partea de rezolvare a dosarului medical, astfel încât Comisia să nu vi-l mai respingă. Mai multe sfaturi și informații nu vă pot furniza, din păcate.
Multumesc!!As vrea sa stiu daca imi mai pot depune dosarul si dupa cat timp?Anul acesta fac 51 ani

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Pensie Lya50 Lya50 Am avut pensie de boala 8 ani pentru boala psihica(depresii repetate)Am depus dosarul din nou pentru pensia de boala..dupa un an de cand mi.a taiato la ... (vezi toată discuția)