Am avut pensie de boala 8 ani pentru boala psihica(depresii repetate)Am depus dosarul din nou pentru pensia de boala..dupa un an de cand mi.a taiato la bucuresti.Cine imi aproba dosarul ,cei de la expertiza locala???
Dosarul se depune la comisia locală, și dacă vă respinge, aveți dreptul să contestați în termen de 30 de zile. Dacă se ajunge la contestație, dosarul va ajunge la comisia centrală de la București.
Am depus dosarul si ma chemat peste o luna pentru avizare pensie..cu buletinul.La ce sa ma astept.Multumesc!!!
Dapix a scris:
Dosarul se depune la comisia locală, și dacă vă respinge, aveți dreptul să contestați în termen de 30 de zile. Dacă se ajunge la contestație, dosarul va ajunge la comisia centrală de la București.
Depinde ce a scris medicul psihiatru în referat. Dacă a scris ca suferiți de depresie severă, aveți șanse să fiți încadrat într-un grad de invaliditate.
Dacă vă respinge, aveți termen de 30 de zile să faceți contestație, și dosarul va fi trimis la București. Comisia centrala de la București soluționează contestațiile.
Informare
Camelya50
Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa ... (vezi toată discuția)