avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Alina 11

Activitate Alina Alina 11

Răspuns la discuția Divorț
Multumesc mult
Casa a fost ridicată de când suntem împreună, iar actele sunt pe numele la amândoi, din temelie iar eu am dovezi prin western union, de suma totală trimisă în acești ani
Pământul e al lui, casa e din temelie trecută pe numele la amândoi
Exact asa i-am propus, să aștepte puțin să vin în țară pentru că el și socrii m-a dat afară din locuința noastră , locuința care e pe numele la amândoi atunci cum nu aveam unde să merg am fost nevoită să mă întorc în Spania Am obosit să incerc o cale liniștită, fără trebunale și certuri Și mie îmi este greu aici, abia reușesc să strâng un ban, că apoi să-i dau toți la avocați și pe drumuri Am pierdut toată munca mea de 5 ani să ridicăm casa iar acum, când e gata, m-au dat afară și nu recunosc nimic Eu sunt în mare depresie, nu aș vrea nici nu mai am putere pentru moment să fac ceva Mi s-a spus că atunci când voi putea, peste un timp aș putea cere partaj Sper măcar să fie adevărat, iar dacă nu, nu-mi rămâne decât să o iau de la capăt, Ei sunt obișnuiți cu toate acestea, au cunoștința, el a mai trecut înainte printr-un divorț
Nu avem copii Și dă, am vorbit cu el dar nu vrea să mă informeze cu nimic
Vă mtumesc din suflet
Doar eu sunt în Spania și am aflat prin mătușa mea care lucrează în poștă iar plicul a trecut prin mâinile ei dar cum adresa era din satul unde el și eu avem locuința nu a putut să-l ridice

gi-jane2 a scris:

Doar ce am aflat că

cum ati aflat ?
Dvs stati de fel in Spania ?

Discuție Divorț
Bună seara Sunt în Spania iar soțul meu este în țară Doar ce am aflat că, fără să mă informeze cu nimic a depus în tribunal actele de divorț iar plicul a ajuns la locuința noastră din țară, unde el a ridicat-o Nu stiu o dată sigură când ar trebui să fiu prezentă la divorț Mă puteți ajuta va rog Cam în cât timp de la primirea plicului trebuie să fiu prezentă la divorț