Bună seara Sunt în Spania iar soțul meu este în țară Doar ce am aflat că, fără să mă informeze cu nimic a depus în tribunal actele de divorț iar plicul a ajuns la locuința noastră din țară, unde el a ridicat-o Nu stiu o dată sigură când ar trebui să fiu prezentă la divorț Mă puteți ajuta va rog Cam în cât timp de la primirea plicului trebuie să fiu prezentă la divorț
În plicul primit, sunt şi motivele de divorţ. Dvs. aveţi la dispoziţie 25 de zile de la primirea plicului să formulaţi Întâmpinare la cererea lui, prin care combateţi acuzaţiile şi vă exprimaţi opinia, plus propuneţi probe (înscrisuri, martori) Dacă nu propuneţi în această fază probele, decădeţi din dreptul de a propune.Întâmpinarea poate fi trimisă şi prin poştă sau curier.Dacă vă angajaţi avocat, acesta va face demersurile necesare. Data şedinţei publice va fi afişată pe portalul instanţelor de judecată, pe pagina judecătoriei unde soţul a depus divorţul.
Contractati servicii avocatiale, intrucat trebuie sa depuneti intampinare in termen de 25 zile de la
comunicare, eventual si cerere reconventionala daca nu va convine ce solicita sotul si aveti pretentii proprii!
Avand domiciliul in strainatate, puteti fi reprezentata de avocat!
Partaj dupa divort
maria78na
Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)
Partaj
nycoletta2008
Buna ziua !
Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul ... (vezi toată discuția)