Buna ziua !
Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul 1995 pe un teren care este al primariei si este in concesiune pe numele socrului meu, casa nu are inca un act de proprietate , dar autorizatia de constructie, proiectul sunt pe numele socrului. In registrul agricol de la primarie figureaza sotul meu, toate utilitatile sunt pe numele sotului . Vreau sa-mi spuneti va rog daca am dreptul la casa mea la care am muncit de la temelie . Am martori care ma pot sustine ca aceasta locuinta a fost construita impreuna cu sotul meu si ca nu este a socrului . Mentionez ca sunt in divort si am fost data afara din casa impreuna cu copilul meu , de catre sot si socru , toate lucrurile sunt in casa, nu am luat absolut nimic. Va rog mult sa ma ajutati . :(
Atata timp cat Concesiunea terenului cat si Autorizatia de constructie este pe socrului nu prea sunt sanse de a castiga ceva pentru ca in instanta vor aparea documente demonstrative acestea aratand ca atat terenul cat si Autorizatia de constructie sunt pe numele socrului din care reiese ca Propietar este SOCRUL.
Daca cumva ai Documente care atesta ca ai contribuit cu bani la constructia case si anume Facturi Fiscale pe numele tau sunt sanse mici sa iei ceva .Oricum situatia este ff rea si nu cred ca se merita sa te apuci de un Partaj pe care nu te bazezi ca ai castiga ceva, iar daca iti platesti un avocat s-ar putea sa te ruinezi de tot asa ca ai grije ce hotarare iei
Partaj
cadarg
As dori sa ma lamuriti cu urmatorul aspect .Eu vreau sa intabulez o casa cu gradina dar pe titlul de proprietate este trecuta si o sora de-a socrului care nu a ... (vezi toată discuția)
Intrare in proprietate
c.a.p.
Pentru tata socru,as putea sa incerc uzucapiune postmortem,adica socrul meu construieste casa in 1972 ,cu autorizatie de constructie pe numele lui,pe un teren ... (vezi toată discuția)