avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună seara Sunt în Spania iar soțul meu este în țară Doar ce am aflat că, fără să mă informeze cu nimic a depus în tribunal actele de divorț iar plicul a ajuns la locuința noastră din țară, unde el a ridicat-o Nu stiu o dată sigură când ar trebui să fiu prezentă la divorț Mă puteți ajuta va rog Cam în cât timp de la primirea plicului trebuie să fiu prezentă la divorț
strangeti ceva bani pt taxa de timbru si avocat, sa faceti si partajul dupa divort., sa cereti sa ii fie atribuita casa si sa va dea sulta, jumatate din c/val casei.
Un partaj dureaza, ar fi bine sa va intelegeti sa partajati la notar, dar nu cred ca nu are interes, ci din contra, sa taraganeze cat mai mult, ca el sta in casa si dvs in afara ei.

intremati-vaca un divort si un partaj nu sunt cela mai rele lucruri care s epot intampla intr-o viata de om, stati linistita si luati-le pe rand,
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort maria78na maria78na Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)
Partaj nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua ! Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul ... (vezi toată discuția)
Partaj concubinaj ContSters215829 ContSters215829 nedivortat,traiesc in concubinaj de11 ani,acum vrea partaj.Locuinta 50&50 %,doua autoturisme pe numele meu,rate pt unul pana in 2014,celalalt imprumut pt nevoi ... (vezi toată discuția)