avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate HalfBlood

Activitate HalfBlood

Răspuns la discuția Eu 18 Ea 17 Ce pot să risc?
Vă mulțumesc mult pentru răspuns. Sincer să fiu, întreb din precauție deoarece în actuala situație socială se întâmpla foarte multe. Ce fel de dovezi se aduc în instanță în cazul unui presupus viol? Se iau în considerare mesajele online? Adică după acea seară fata mi-a răspuns normal la mesaje, e totul ok dar mi-e să nu se schimbe pe viitor și să mă amenințe cumva.

tgeorgescu a scris:

In principiu n-ati comis nimic ilegal. Decat daca ea sustine ca a fost viol, dar pentru asta e nevoie de dovezi.

Buna ziua! Mai pe scurt am cunoscut o fată online și am început să vorbim. Intr-o zi făcuse o glumă sau o aluzie despre faptul că o să vină să mă colinde acasă (locuiesc singur deoarece sunt la facultate). Faptul s-a întâmplat și a venit la mine de mai multe ori. Incepuse să-și mintă părinții și dormea uneori la mine fără ca ei să știe ceva. Când stătea pe la mine făceam lucruri deocheate dar doar aseară s-a întâmplat actul sexual propriu-zis. Precizez că suntem doar prieteni, nu iubiți iar ea era virgină. Vreau să specific faptul că totul s-a întămplat cu acordul ei, eu nici nu am dezbrăcat-o, nu i-am promis nimic în schimb și în plus, faptul s-a consumat pe 8 Martie și desigur, nu i-am dăruit niciun cadou ca să se simtă oarecum "obligată" să-mi facă pe plac.
Întrebarea mea este următoarea, eu nu-mi doresc o relație cu ea iar dacă cândva o să-mi propună acest lucru mi-e să nu mă amenințe cu poliția că am dezvirginat-o, eu fiind major iar ea minoră.
Problema este că, concret, nu am nicio dovadă că ea nu a fost obligată să întrețină relații sexuale cu mine.
Cum să previn o posibilă amenințare sau mai bine spus, chiar dacă aș ajunge cu ea la poliție, ce mi se poate întâmpla?
Vă mulțumesc mult, aștept un raspuns deoarece mă cam gândesc la o posibilă fază nașpa din cauza ei...