Buna seara as avea o intrebare daca se poate e posibil ca sa fie dor un singur avocat pentru un divorț ca sa ne reprezinte pe amândoi ca sotia asa mio spus că o sa ma sune avocatul ca sa ma întrebe ce fel de drepturi vreu si io si daca vreau ca sa ma reprezinte tot acelaș avocat.va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc tuturor pentru sfaturile bune din cate stiu eu ea nu lucrează în regulă cu acte ea lucrează acasa ca ii vine cate o clienta la par ca ea face coafor certuri in familie mai sunt dar niciodata nu am batuto si sa fie vanata si nici nu o țineam închisă în casă aici in italia era mereu libera si băiatul avea mul mai multe condiții aici in italia decât în românia ceea ce stiu ca o ajuta părinți din germania ca altfel nu stiu cu se descurca cu chirie si cheltuieli eu de anul trecut din iulie tot Ii pun cate 200 250 300 de euro depinde salariu care il am pe luna si as mai avea o intrebare e posibil ca sa fie un singur avocat sa ne reprezinte pe amândoi?Ca nevasta mea asa o spus că o sa ma sune avocată sa ma întrebe ce condiții vreau si daca sunt de acord ca sa ne reprezinte ea pe amândoi se poate Asa ceva un singur avocat pentru amândoi?
Stiu ca 2000 de lei este o sumă destul de mare da ma refeream ca eu lucrez in italia cu acte si am un salariu pe luna de 1500 de euro daca ar fi ca sa fie 1/4 din salar ar veni aproape 400 de euro pe luna asta as vrea ca sa inteleg cum se calculează,ca pentru băiatul meu ias da oricât dar stiu ca nu-i foloseste pentru el ii foloseste pentru interesele ei.oricum 2000 mi de lei in romania pentru o pensie mi se pare exagerat e mai bine de un salariu pe luna.
Va multumes pentru informați asa o sa fac asta Crecta e cea mai bună ideie ca săi fac un cont pe numele la băiat ca pana acuma ii trimiteam cate 200 250 de euro plus pachet din 2 in 2 luni la băiat si tot se plângea că nu are acuma sa vede cat o sa pun in cont la băiat si cat o săi dau la sotie nu stiu cat o sa decidă judecătorul cat săi dau ca daca ar fi cum spune legea 1/4 din salariu ar veni ca trebuie ca săi dau cam 400 de euro pe luna.
Ban ziua chiar daca lucrez in strainatate tot se calculează 1/4 din venitul net?asta ar insemna ca sotia ar primi in jur de 400€ lunar ca eu am un salar de 1500€pe luna.va multumesc de raspuns.
Multumesc frumos dar cum sar calcula pensia pentru copil daca eu sunt in italia si ea este in romania?cam cat as da pentru copil văzând că aici sunt singur si dau numa de chirie 600 de euro plus ce mai vine restul?va multumesc anticipat
Buna ziua,nevasta mea împreună cu copilul au plecat acuma aproape un an din italia in romania si dupa o luna mio spus că se termină totul intre noi când o plecat de aici nu mio spus că fiecare pe strada lui o plecat in vacanta in romania urmând ca sa vin si io in august dar dupa o luna când o ajuns acasă mio spus că se termină totul si fiecare pe strada lui si de anul trecut din iunie debea acuma o pus actele de divorț as putea ca sa refuz divorțul pentru ca avem un copil împreună si as vrea ca sa il creștem împreună pentru ca eu inca o iubesc inca pe ea si pe copil.daca nu se poate ca sa refuz divorțul cum sar calcula pensia alimentara pe luna pentru copil văzând că lucrez în italia cu acte si am si eu cheltuielile lunar aici pe luna.va multumesc anticipat.