avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce as putea face ca sa resping un divorț.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce as putea face ca sa resping un divorț.

Buna ziua,nevasta mea împreună cu copilul au plecat acuma aproape un an din italia in romania si dupa o luna mio spus că se termină totul intre noi când o plecat de aici nu mio spus că fiecare pe strada lui o plecat in vacanta in romania urmând ca sa vin si io in august dar dupa o luna când o ajuns acasă mio spus că se termină totul si fiecare pe strada lui si de anul trecut din iunie debea acuma o pus actele de divorț as putea ca sa refuz divorțul pentru ca avem un copil împreună si as vrea ca sa il creștem împreună pentru ca eu inca o iubesc inca pe ea si pe copil.daca nu se poate ca sa refuz divorțul cum sar calcula pensia alimentara pe luna pentru copil văzând că lucrez în italia cu acte si am si eu cheltuielile lunar aici pe luna.va multumesc anticipat.
Buna seara,
Din pacate ,,DRAGOSTE CU SILA!" nu se poate si nici casatorie fortat nu exista.
ca vreti sau nu, divortul se va pronunta.
Va sfatuiesc sa va angajati avocat care sa solicite acordarea unor drepturi privind copilul.
Multumesc frumos dar cum sar calcula pensia pentru copil daca eu sunt in italia si ea este in romania?cam cat as da pentru copil văzând că aici sunt singur si dau numa de chirie 600 de euro plus ce mai vine restul?va multumesc anticipat
Pensia de intretinere datorata minorului este de 1/4 din venitul net.
Ban ziua chiar daca lucrez in strainatate tot se calculează 1/4 din venitul net?asta ar insemna ca sotia ar primi in jur de 400€ lunar ca eu am un salar de 1500€pe luna.va multumesc de raspuns.
Banii ii dati pt copil , nu pentru nevasta

Alte discuții în legătură

Care divort este valabil? marcu2809 marcu2809 buna ziua. ma numesc Marcu si am o problema: sunt casatorit cu sotia de 14 ani in R.Moldova. momentan locuim in Italia de cativa ani. Avem 2 copii din care ... (vezi toată discuția)
Neachitarea pensiei alimentare mihaliscenco mihaliscenco BUNA! Ma numesc mihaiela, am o problema cu fostul sot si de aceea apelez pe aceasta cale la toti cei care ar putea sa ma ajute cu un sfat. am terminat ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere si pentru fosta sotie alexacris alexacris am 48 de ani am fost casatorita 30 de ani cu un barbat acuma suntem in divort pt ca el doreste sa si refaca viata cu altcineva ,prima infatisare este in ... (vezi toată discuția)