avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Activitate office.bellhome@gmail.com

Activitate office.bellhome@gmail.com

Buna ziua, daca la o asociatie de proprietari s-au montat apometre citire radio si un proprietar a refuzat montarea lor, cum trebuie sa procedez pt consumul de apa? Sa ii pun mc de apa pausal sau sa ii pun consumul raportat de el? Multumesc.
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti. Un presedinte al unei ascociatii de proprietari, ales de 1 saptamana are voie sa convoace o adunare generala urgenta pt a schimba membrii comitetului executiv, acestia mai avand 1 an din mandat?. Multumesc.
Eu le-am atras atentia. Ca administrator nu pot sa le fac eu contul bancar, din pacate.
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o asoc de prop nu are cont bancar cum se procedeaza pt a elibera certf de valid a datorie(pt acel aj de 1400 lei) si in ce cont vor fi virati acele ajutoare in conditiile acestea. Multumesc.
Buna ziua, am facut o conventie civila pt a face un gard la o asociatie, va rog sa imi spuneti care sunt darile la stat.
Multumesc mult pt ajutor.
Răspuns la discuția fochist asociatie proprietari
Multumesc pt ajutor.
Răspuns la discuția fochist asociatie proprietari

Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca o asoc de prop. are la parter un spatiu inchiriat, administratorul trebuie sa depuna o declaratie lunara catre ANAF. Si daca da, care?