avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate nikolae28

Activitate nikolae28

Buna ziua !

Va multumesc pentru raspunsuri. Din fericire, raspunsul de la Casa de avocatura a firmei de paza imi este favorabil mie:

„Nu ne găsim în prezența unei denunțări unilaterale nejustifcate a contractului de monitorizare și intervenție ci aceasta apare ca o consecință a pirderii dreptului de folosință a obiectivului „
Buna ziua !

Sunt firma, am punct de lucru cu contract de inchiriere si am incheiat contract cu o firma de paza. Inchid punctul de lucru, reziliez contractul de inchiriere si vreau sa reziliez contractul cu firma de paza.
In contract se stipuleaza la un articol: In situatia denuntarii contractului mai devreme de 12 luni Beneficiarul va achita contravaloarea sumelor acordate cu titlu de discount. Adica sa platesc luna gratuita pe care am avut-o la inceput.

Dar la alt articol zice asa: Prezentul contract inceteaza in urmatoarele cazuri ... Si printre alte cazuri: pierderea de catre beneficiar a dreptului de proprietate si/sau folosinta asupra obiectivului.

Eu am reziliat contractul de inchiriere a spatiului si am cerut incetarea contractului conform acestui articol dar fara sa platesc acea luna gratuita specificata in acel articol.

Este corect si legal sa platesc sau nu ?
Am inteles. Multumesc petru raspuns.
Multumesc pentru raspuns dar, cu tot respectul, nu stiu daca am inteles bine.. Nu am sume in conturi care sa acopere valoarea popririlor. Deci, daca nu platesc nimic executorului, contul viitoarei firme va fi afectat mai devreme sau mai tarziu de popriri pe aceleasi sume ? Chiar daca eu nu voi figura ca angajat la acea firma si voi fi doar administrator ?
Buna ziua !

Am poprire pe conturi. Daca imi infiintez o firma. fiind unic asociat, poprirea de pe conturile personale va "migra" mai devreme sau mai tarziu si pe contul de firma ?
Răspuns la discuția Poprire cont
Am inteles. Raman, asadar, la "mila" bancii ! :)
Va multumesc pentru raspuns !
Discuție Poprire cont
Buna ziua !
In 2010 am facut un credit "Prima casa". La acel moment am fost obligat sa fac un depozit colateral de 1.006 lei, contravaloarea a trei rate la momentul respectiv, ca garantie. Acum am terminat creditul. Dar de anul trecut am popriri pe conturi si banca (CEC) nu a vrut sa-mi returneze acel cash colateral din motive de popriri pe cont. Este legal acest lucru ? Acei bani au fost destinati pentru acel credit "Prima casa" si acum ar trebui sa-i primesc inapoi, cred eu. De cand am poprire pe conturi am continuat sa depun in fiecare luna bani pentru rata lunara, ca si pana atunci. Dar acesti bani s-au dus la creditul '"Prima casa" si nu la creditorii care mi-au pus poprire pe cont. De ce nu se poate face la fel si cu acel cash colateral, sa pot sa-mi iau banii inapoi ?