In primul rand nu mi-am mai putut plati banca deoarece nu am mai avut venituri, din ce cauza nu pot spune ca sunt probleme personale.
In al doilea rand nu a spus nimeni ca nu voi plati darile catre banca, am pus acea intrebare deoarece ei ma pot da in judecata mai devreme de data cand pot depune banii.
Ca bunuri sau venituri pot spune ca nu am, nu am nimic pe numele meu si deocamdata nu am loc de munca.
Multumesc
Multumesc pentru raspuns, am aflat ca deja dosarul a ajuns la o firma de recuperari, ei ma pot da in judecata?, si daca da ce mi se poate intampla?
pana acum am vorbit cu ei dar mi-au cerut sa depun la banca o suma mare de bani pe care nu o pot plati intr-o luna, este vorba de 20.000.000 lei vechi si daca nu ii depun au zis ca ma da in judecata si imi pune sechestru pe bunuri si pe venituri.
Imi puteti spune pe ce bunuri ar putea pune sechestru? si pe ce venituri?
multumesc
buna ziua,
am o mare problema, am un credit bancar neplatit de 1 an, banca si-a recuperat banii de la o firma de asigurari iar firma la randul ei imi dau telefoane si imi spun ca ma dau in judecata pt a putea sa-si recupereze banii.
intrebarea este, daca ma dau in judecata ce patesc?precizez ca nu am proprietati pe numele meu dar in schimb am alocatia fetitei mele in fiecare luna in valoare de 2000.000 lei vechi
imi puteti da un raspuns va rog?
multumesc