avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Ma07rus

Activitate Ma07rus

Am lucrat în ture de noapte am avut spor de toxicitate, am luat al 13 Lea salariu, pe adeverința este trecuta numai gr 2 de munca. Este corect cum a procedat cei care au emis aceasta adeverință?
Bună ziua adeverința cu gr. de munca 2 este îmi este acordata conf ord 50/1990editie 1994 anexa 2 pct 213. Îmi puteți spune unde găsesc acest pct, eu il caut și nu il gasesc!
La 59 ani, vechime 36 ani din care 5 ani gr. 2 ma pot pensiona anticipat parțial
Bună ziua ma numesc Nicolae dacă am lucrat 10 ani M A I. gr 1 de munca nu se adauga la pensie publica, atunci cu acei ani ce se intampla?
Exista vreo soluție ca grupa de munca obținută în M. A. I. pe o perioada de timp sa se calculeze la pensia publica, să reducă vârsta de pensionare.
Bună ziua, grupa de munca obținută în activitatea desfășurată o anumita perioada de timp în cadrul M, A, I. se calculează la pensia publica?
Răspuns la discuția indemnizatie hrana 2020
Cuantumul este 700 lei

COMUNAVEDEA a scris:

tinand cont de prevederile art. 18 din Legea nr. 153/2017 ;i de prevederile HG nr. 935/2019, care este cunatumul indemnizatiei de hrana in anul 2020?

Răspuns la discuția indemnizatie hrana 2020
Pt concediu medical neoplazii se acorda indemnizație hrana bugetari