avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat în ture de noapte am avut spor de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat în ture de noapte am avut spor de toxicitate, am luat ...

Am lucrat în ture de noapte am avut spor de toxicitate, am luat al 13 Lea salariu, pe adeverința este trecuta numai gr 2 de munca. Este corect cum a procedat cei care au emis aceasta adeverință?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 25 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa va dea doua adeverinte ....una pentru activitatea in grupa de munca si una pentru venituri (anexa 6 la Legea 360/2023).

Mergeti si solicitati-le, in scris, eliberarea unei adeverinte conform Anexei 6 la legea pensiilor.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverință vechime Filofteia Deaconu Filofteia Deaconu Bună ziua, Numele meu este Deaconu Filofteia și lucrez în cadrul compartimentului Arhiva al unei instituții publice. Întrebarea mea este dacă ... (vezi toată discuția)
Buna seara .cum pot verifica daca datele din adeverinta cu salarii ... yonica09 yonica09 Buna seara .Cum pot verifica daca datele din Adeverinta cu salarii si toate veniturile realizate,conform Anexei 6 L.360/2023,luata de la firma la care am ... (vezi toată discuția)
Adeverinte neluate in calcul la pensionare Pitesti Pitesti Buna ziua, as dori o indrumare vizavi de o decizie de pensionare emisa in data de 8 ianuarie 2025. La punctul \"Motivarea deciziei\" se specifica: \"Nu s-a ... (vezi toată discuția)