avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara .Cum pot verifica daca datele din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara .Cum pot verifica daca datele din Adeverinta cu salarii ...

Buna seara .Cum pot verifica daca datele din Adeverinta cu salarii si toate veniturile realizate,conform Anexei 6 L.360/2023,luata de la firma la care am lucrat,sunt corecte??Salariile si veniturile sunt inainte de 2001.Salariile din aceasta anexa sunt ,uneori mult mai mici decat salariul de baza(tarifar)din Carnetul de munca.De mai multe ori acest salariu realizat,adunat cu spor vechime,ore de noapte ore suplimentare prime,este mai mic decat Salariul de baza(tarifar).Mentionez ca niciodata nu am avut ore lipsa invoiri sau concedii medicale.De aceea Intreb, cum pot consulta Statele de plata de la firma,cum pot proceda,conform carei legi.art. alin. ceva??Pentru orice informatie Avizata adica sa ma pot folosi de ea,Va multumesc anticipat,.
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
yonica09, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara,am si eu o nelamurire,.! am luat adeverintele cu venitul ... yonica09 yonica09 Buna seara,am si eu o nelamurire,.! Am luat adeverintele cu venitul total realizat de la o Firma si conform anexei 6 din L360/2023 in prima Linie este trecut ... (vezi toată discuția)
Completare anexa 6 mariaturian mariaturian buna ziua, Daca pe statele de plata anterioare 2001 sunt evidentiate salariile brute fara a fi defalcate pe tipuri de sporuri , desi am lucrat in acord direct ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu pendula_24 pendula_24 Buna ziua am si eu o nelamurire. Cum e posibil ca sa fluctueze venitul pe acelasi salariu de cateva luni,si adica ca sa fiu mai explicit la un spor de noapte ... (vezi toată discuția)