avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara,am si eu o nelamurire,.! Am luat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara,am si eu o nelamurire,.! Am luat adeverintele cu venitul ...

Buna seara,am si eu o nelamurire,.! Am luat adeverintele cu venitul total realizat de la o Firma si conform anexei 6 din L360/2023 in prima Linie este trecut Salariul realizat lunar. Ce se trece aici ? Salariul de baza (tarifar) ?sau altceva (care, de unde rezulta)? Sunt trecute aici sume foarte diferite fata de salariul de baza(tarifar) care uneori (cam multe) insumate cu spor vechime, ore suplimentare,prime ,dau mai mici decat salariul de baza cel din Cartea de Munca.Cum pot afla cum s-au facut aceste calcule? Cei de la firma zic ca ei au un program facut de cei de la IT si asa le-au descarcat,.!!Mentionez ca am castigat foarte bine in toata perioada in care am lucrat la aceasta firma,.aveam ore suplimentare mai mereu ,.prime ,.premii si alte bonusuri,.?Care sa fie smecheria? in unele luni nu este trecuta Vechimea,ba in vreo 2 luni nu este trecut nimic,. Ce pot face ca cei de la firma nu vor sa-mi spuna nimic,.sau nu stiu ce sa-mi zica,.?! Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine,.Va multumesc,.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 22 Septembrie 2024
Salariul lunar realizat = salariul fara sporuri
Ok am inteles Multumesc acest lucru se stie,dar de ce este mult mai mic decat salariul de baza(tarifar) trecut in Cartea de Munca,.?neavand Ore lipsa,penalizari ,invoiri ,concedii medicale nu am avut niciodata,neintervenind nimic in activitatile prezente in zilele lucrate in acele luni in care am fost la serviciu.Firma a mers foarte bine si am fost platiti excelent,in toti anii in care am lucrat.Este o firma foarte mare de productie de Cabluri electrice Prysmian Slatina.Cum asi putea cere Consultarea Statelor de plata ? Pentru ca sunt diferente foarte mari intre ce au scris ei Salariul realizat lunar si Salariul de baza(tarifar) Multumesc,.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2024
yonica09, utilizator
Intrebati pe cei care au facut aceste inscrieri .. cea mai probabila presupunere, calcul efectuat la zile mai putine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .cum pot verifica daca datele din adeverinta cu salarii ... yonica09 yonica09 Buna seara .Cum pot verifica daca datele din Adeverinta cu salarii si toate veniturile realizate,conform Anexei 6 L.360/2023,luata de la firma la care am ... (vezi toată discuția)
Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta vechime lg 263/2010 androneoana androneoana Buna ziua. Va rog sa ma lamurit in legatura cu golurile de productie, absente nemotivate, C.F.P. In adeverintele pe care le eliberam fostilor salariati ... (vezi toată discuția)