avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate Ivașcu Valerica Liviu

Activitate Ivașcu Valerica Liviu

Răspuns la discuția Conducere cu permisul suspendat
Din câte mi a spus mie avocatul sunt foarte puține cazuri în care se da cu executare. Odată ce tu ești curat și nu ai antecedente penale etc. Eu trag sa îmi iau permisul, nu ma gândesc ca as putea face închisoare, deși este posibil.

radunadal a scris:

da , singura problema este sa nu dea cu executare !!!! ca e amenda , ca e anulare de permis , nu mai conteaza , doar sa nu ne dea cu executare !!!!

Cerere de urgentarea a dosarului și i am mai spus ca vreau sa fiu audiat și de procuror. Mi a spus ca a trecut în cerere și asta. Acum nu știu cât de mult ma minte și ma duce cu zăhărelul pentru ca eu chiar nu ma pricep. Dar nu înțeleg de ce din septembrie și pana acum nu s a luat nici o decizie a procurorului. Cat voi mai aștepta?
Menționez ca am cazierul curat și nu dispun de nici o fata în trecut.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Inteleg ca organul de cercetare penala a intocmit RTUP cu propunerea de emitere a rechizitoriului si trimitere in judecata.
Ce anume cerere a depus avocatul dvs? in c.p.p. nu exista stabilit termenul de 30 de zile in care organul de up sa raspunda la o anumita cerere.

Acum dosarul meu este la perchet cu propunere de judecata în calitate de inculpat. Avocatul meu a depus o cerere la parchet în care trebuia sa primesc răspuns în 30 de zile legal. A trecut o luna și jumătate și nimic... Avocatul meu ma va apară pana la sfârșit, doar ca acum îmi spune ca nu mai depinde de el ci de procuror sa dea gen o propunere la dosar.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

@Ivascu:
Ce calitate aveti in acest moment, suspect, inculpat?
In ce scop se afla dosarul la Parchet, s-a formulat vreo propunere?

Salut! Sunt în aceeași situație cu tine de pe data de 16.12.2018. Am fost oprit de brigata ritiera București, mi s a întocmit dosar penal în seara respectiva având permisul de conducere suspendat. Mai aveam doua săptămâni și îl luam înapoi. De atunci și pana acum nu prea s a mișcat mai nimic. Mi am luat avocat chiar la scurt timp după întâmplare. Am fost chemat la audiere de către polițistul care se ocupa de dosarul meu, pe udriste. Acum dosarul meu din septembrie 2019 se afla la parchet. De aici nu mai știu nimic. Îmi tot spun ca sunt multe dosare și e doar un singur procuror care se ocupa de aceste cazuri. Fii pregătit cu multa răbdare. Avocatul îmi spune încontinuu ca de acum nu mai depinde de el ci de procuror. Eu fiind din Galați, bat drumuri de București sperând ca după atâta timp la final sa rămân cu permisul, deși speranțe nu mai am. Țin sa menționez ca, cazul meu e aproape similar cu al tău.