avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate consselo

Activitate consselo

Am si eu o intrebare daca se poate :) am un nume si un prenume...atat. Pe certificatul de botez am trecut pe langa prenumele meu si prenumele : Alexandra. Numai ca tata cand mi s a facut certificatul de nastere nu a mai vrut sa-l treaca si pe acesta, in timp mi s-a serbat ziua de nume, majoritatea ma striga Alexandra etc deci m-am obisnuit cu acest prenume. Spuneti-mi va rog nu sunt casatorita, nu am copii ca acte am buletin pasaport diploma capacitate bac si licenta deci cam astea ar fi actele de schimbat...se poate sa-mi adaug acest prenume legal? si ce anume trebuie sa fac? Va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Nu se pune problema ca-l ingrop e taicamiu deci il iubesc si nici nu ma gandesc la asa ceva problema este ca ea e posibil sa-l ingroape dupa parerea mea....din partea mea viata lunga si fericita ii doresc e o situatie mai complicata aici vb despre legi nu despre intimitati dar totusi ce vreau eu in cazul in care banuielile mele se adeveresc este ca aceasta femeie sa nu ramana cu nimic.....pe mine putin ma intereseaza banii dar vroiam sa intreb daca am contractele de v-c de la garosniera si apartament si pot demonstra ca sunt bunuri dobandite in timpul casatoriei cu mama mea iar ei abia acum din 2007-2008 am vazut ca i- a mai marit salariul si chiar si asa cu salariul ei pe un an de zile nu cumpara nici mobila de bucatarie, firmele clar sunt facute inaintea casatoriei si mai are si 2 asociati etc deci cam aceasta este situatia. NU VREAU DECAT SA-I PUN BETE IN ROATE stiu ca e posibil ca pana atunci sa se mai schimbe legile de nu stiu cate ori dar incerc doar sa ma informez daca exista vreo cale sa "o trimit inapoi de unde a venit ....asa cum a venit adica cu nimic"
Discuție Succesiune
Am si eu o nelamurire in legatura cu tatal care slava Domnului este inca in viata in momentul de fata este recasatorit cu o tipa care dupa parerea mea nu cauta decat sa puna mana pe avere am sa dau un exemplu oarecare daca se poate sa mi raspundeti ce e de facut. Sa zicem ca eu nu mai locuiesc cu el, el are dinaintea casatoriei 1 garsoniera de 70.000E, 1 apartament de 130.000E 1 firma si o masina (pe firma). In timpul casatoriei vinde apartamentul si garosniera ia 200.000 si cumpara o casa. nu are testament nu are nimic...totul pe cale legala. Ce imi revine mie din punct de vedere legal (unic copil al sau) si ce ii revine ei? si daca se poate ataca intr un fel partea ei pt ca dupa cate vedem ea "nu prea a venit cu nimic"....este o situatie comuna de aceea astept raspunsuri multumesc