avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate Dogariu Catalin

Activitate Dogariu Catalin

Am fost informat de un lucru. Agentul de politie mi-a luat datele pe o foaie, nu am semnat nimic desi a spus ca imi trimite o amenda prin plic, Este posibil ? Daca nu am semnat procesul ? Pentru ca nu mi sa prezentat nici un proces verbal in fata, mi-a spus doar sa ma duc acasa ca imi vine in plic.
Ma aflat afara in data de 17/03/2020 la ora 22:00. Iesisem de la munca, m-am dus la magazin sa imi cumpar cate ceva printre care si bere dupa m-a sunat un prieten sa fumam si am mai stat afara langa locuinta mea cu ei. A venit o patrula de politie, prietenii mei au fugit eu am ramas pe banca. Le-am dat "Buna seara" mi-am pregatit actul de legitimare, iar politistul incepe sa-mi vorbeasca pe un ton ridicat tipanduse la mine, eu care vorbeam calm cu el, si incepe sa ma acuze de consum de alcool in spatii publice desi eu incercam sa ii explic ce se intamplase si de ce eram acolo. Mi-a spus cum pot sa ii dovedesc ca eu nu am baut, i-am spus ca berile sunt sigilate si sa aduca un alchooltest sa vada ca nu am consumat alcool. Acesta m-a facut betivan si mi-a spus ca voi primi sanctiune pentru ce am facut desi eu eram nevinovat. As dori sa primesc ajutor in legatura cu ce o sa fac, daca are voie sa ma jigneasca, pentru ca a fost o insulta adresata mie, pentru ca vreau sa contest sanctiunea la tribunal. Multumesc frumos.