avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Radu.H

Activitate Radu.H

Răspuns la discuția Card Bancar
Mulțumesc!
Discuție Card Bancar
Bună ziua!
Tatăl meu avea un card de credit pe care primea pensia. A fost internat în spital iar la scurt timp a decedat, cea cu care trăia a folosit cardul tatălui meu dupa decesul acestuia și a sustras banii care erau pe card.
Ea nu era căsătorită cu tata iar ea a retras banii fără să știm. Acum când am făcut succesiunea și am fost la bancă, am văzut că ea a făcut retrageri de bani după decesul lui. E adevărat că ea nu avea dreptul și este considerat furt? Eu și sora mea suntem moștenitori. Ce putem face pentru a recupera banii? Din câte știu eu pot face plângere la poliție pentru furt și îi face dosar penal, se vede în extrasul de cont când a scos banii si ce sume. Am dreptate? Mă puteți lămuri vă rog frumos?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Termen deschidere succesiune
Mulțumesc!
Mulțumesc!
Bună ziua,
Tatăl meu trăia în concubinaj cu o femeie iar acesta a decedat. Locuiau împreună în casa tatei, acum dupa decesul lui ea nu vrea sa sa-mi dea cheile de la locuința în care au trăit împreună. Ea a revenit la domiciliul ei dar nu vrea să-mi de cheia de la locuința tatei. Până la succesiune pot intra cu forța în acea locuința daca ea nu-mi dă cheia?.Nu vreau sa locuiesc acolo, vreau doar sa iau lucruri personale ale tatalui meu sa am amintire. Eu m-am gândit ca am dreptul odata ce sunt moștenitorul dar nu vreau să am probleme cu poliția.
Nu știu ce sa fac. M-am mai gândit sa ma duc la poliție si sa reclam ca ea a pus stăpânire cum se spune pe acea locuința. Dar nu stiu daca rezolv ceva cu poliția. Ma puteți ajuta? Mulțumesc!