Bună ziua!
Tatăl meu avea un card de credit pe care primea pensia. A fost internat în spital iar la scurt timp a decedat, cea cu care trăia a folosit cardul tatălui meu dupa decesul acestuia și a sustras banii care erau pe card.
Ea nu era căsătorită cu tata iar ea a retras banii fără să știm. Acum când am făcut succesiunea și am fost la bancă, am văzut că ea a făcut retrageri de bani după decesul lui. E adevărat că ea nu avea dreptul și este considerat furt? Eu și sora mea suntem moștenitori. Ce putem face pentru a recupera banii? Din câte știu eu pot face plângere la poliție pentru furt și îi face dosar penal, se vede în extrasul de cont când a scos banii si ce sume. Am dreptate? Mă puteți lămuri vă rog frumos?
Mulțumesc!
Bună ziua,
Tatăl meu trăia în concubinaj cu o femeie iar acesta a decedat. Locuiau împreună în casa tatei, acum dupa decesul lui ea nu vrea sa sa-mi dea cheile de la locuința în care au trăit împreună. Ea a revenit la domiciliul ei dar nu vrea să-mi de cheia de la locuința tatei. Până la succesiune pot intra cu forța în acea locuința daca ea nu-mi dă cheia?.Nu vreau sa locuiesc acolo, vreau doar sa iau lucruri personale ale tatalui meu sa am amintire. Eu m-am gândit ca am dreptul odata ce sunt moștenitorul dar nu vreau să am probleme cu poliția.
Nu știu ce sa fac. M-am mai gândit sa ma duc la poliție si sa reclam ca ea a pus stăpânire cum se spune pe acea locuința. Dar nu stiu daca rezolv ceva cu poliția. Ma puteți ajuta? Mulțumesc!