avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Card Bancar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Card Bancar

Bună ziua!
Tatăl meu avea un card de credit pe care primea pensia. A fost internat în spital iar la scurt timp a decedat, cea cu care trăia a folosit cardul tatălui meu dupa decesul acestuia și a sustras banii care erau pe card.
Ea nu era căsătorită cu tata iar ea a retras banii fără să știm. Acum când am făcut succesiunea și am fost la bancă, am văzut că ea a făcut retrageri de bani după decesul lui. E adevărat că ea nu avea dreptul și este considerat furt? Eu și sora mea suntem moștenitori. Ce putem face pentru a recupera banii? Din câte știu eu pot face plângere la poliție pentru furt și îi face dosar penal, se vede în extrasul de cont când a scos banii si ce sume. Am dreptate? Mă puteți lămuri vă rog frumos?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu.H , utilizator 10:05, 12 Mai 2020
Mergeti la politie si spuneti ce ati spus si aici, ar trebui sa va poata ajuta dumnealor.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare imputernicire erhabe erhabe Buna seara! In ce masura se poate contesta o imputernicire in conditiile in care aceasta este facuta cu mai putin de o luna de zile inaintea decesului ... (vezi toată discuția)
Imputernicit pe cont. sume sustrase din cont dupa decesul titularului alexandrurobert alexandrurobert Buna ziua, cum pot rezolva urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar dupa moartea lui, fratele meu a retras sume de bani din contul bancar al tatului ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubinaj Selina79 Selina79 Tatal meu a decedat in data de 27.05.2015. Garsoniera in care a locuit pana in momentul decesului se afla in proprietatea sa personala dar si a mamei mele. ... (vezi toată discuția)