avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate Anonipoimuytv

Activitate Anonipoimuytv

Buna ziua! Din cauza pandemiei cu Covid-19, angajatorul unde lucram a inchis societatea.... Am ramas in somaj insarcinata in 4 luni. Mi-ati putea spune unde pot acum depune concediu prenatal si care sunt actele de care am nevoie? Mentionez ca am lucrat la acest angajator in ultimii 3 ani.
Răspuns la discuția Concediere prin mail

Avocat Neagu Elena a scris:

Cand primiti acasa decizia de concediere, contactati un avocat de pe forum sau recomandat si transmiteti decizia prin e-mail pentru a putea fi studiata si a identifica daca aceasta indeplineste conditiile prevazute de lege astfel incat sa o puteti contesta in instanta cerand anularea ei si reintegrarea dvs in functie, cu plata drepturilor salariale pana la data reintegrarii.

Am primit decizia pe mail, fotografiata
Răspuns la discuția Concediere prin mail
Buna ziua! Am primit aceasta decizie....
Am anuntat angajatorul prin instintare si prin adeverinta eliberata de medic confirmand faptul ca sunt insarcinata, mi a oferit nr de inregistrare. In ziua urmatoare m a sunat sa mi spuna ca a inchis firma si ca mi a trimis pe mail decizia de concediere in care este specificat faptul ca sunt in preaviz 20 de zile. Este legal asa ceva? Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc!
Buna ziua! In conditiile in care am lucrat la acelasi angajator timp de 3 ani, iar acum ar fi pus in situatia de a inchide firma. Eu fiind insarcinata in 6 sapatamani, avand doar trei luni lucrate in acest an. Pot beneficia de indemnizatie pentru crestrea copilului? Multumesc!
Buna seara! Angajatorul poate refuza luarea la cunostinta a faptului ca o salariata este insarcinata? Ii poate refuza acesteia acordarea numarului de ordine pt notificarea scrisa? In conditiile in care acesta a luat la cunostinta starea salariatei, este posibil ca aceasta sa poata fi trimisa in concediu fara plata? Multumesc!