avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal din somaj

Buna ziua! Din cauza pandemiei cu Covid-19, angajatorul unde lucram a inchis societatea.... Am ramas in somaj insarcinata in 4 luni. Mi-ati putea spune unde pot acum depune concediu prenatal si care sunt actele de care am nevoie? Mentionez ca am lucrat la acest angajator in ultimii 3 ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 29 Iunie 2020
Buna ziua,
Nu stiu exact unde trebuie depus acel concediu dar ar trebui sa puteti beneficia de al.
Mergeti cu el la AJOFM si va indruma dumnealor.
Daca nu... incercati la Casa de sanatate.
Daca sunteti in somja, concediile medicale se depun la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt insarcinata in 26 de saptamani, iar cim este ... G@briela86 G@briela86 Buna ziua, Concediu prenatal/postnatal Sunt insarcinata in 26 de saptamani, iar CIM este pe perioada determinata pana in 20 septembrie. Stiu ca dupa ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)