pai da in certificatul medico legal stabilit de medicul legist ....sunt trecute 8 zile respectiv 9 zile de ingrijiri fara alte ingrijiri suplimentare la domiciliu.Citez declaratiile celor 2 sunt in favoarea mea . Adica nu ma incrimineaza .
daca se poate un Raspuns mai concret . cu privire la ce am scris mai sus . as fi pe deplin multumit .
Da ca sa incep cu inceputul .
Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind elev in clasa a-XII-a),chiulind de la ore . In drumul nostru ... din cauza vitezei dstul de mari 80-90 km/h aprox. intr`o curba un tir ne a taiat calea intrand pe banda noastra de mers cu aprox 1m 1.5m ( noi mergeam foarte aproape de axul drumului )Datorita neexperientei mele( carnet doar de 1 luna jumate).. am tras tare de volan dreapta ,moment in care am pierdut controlul masinii(in acel moment rulam doar pe 2 roti)incercand sa redresez masina virand spre stanga(eram pe rotzile de pe partea stanga) . am observat ca intru pe contrasens veneu masini ,moment in care am virat dreapta incercand sa redresez masina, aceasta a fost si ultima manevra pe care am facuto.Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a 2 dintre pasageri (pasageri din spate).La locul accidentului au fost grav(unul dintre ei in coma).Acestia au fost internatzi la spitalul judetean sibiu .. unde au primit ingrijiri medicale . Unul cu fractura de piramida nazala a stat internat [9 zile] iar celalalt care a fost in coma a stat internat [8 zile]. Mie si pasagerului din dreapta nu ne a cerut nici un certificat medico legal(pasagerul din dreapta mea nu a avut nimica)(eu am stat 4 zile in spital).La ceilaltzi doi politia le a cerut certificat medico legal acestia ne avand nici o pretentie de la mine ...politea refuzand sa le ia declaratile fara certificat medico legal,pe motiv ca nu poate sa imi finalizeze dosarul(mi sa intocmit dosar penal)! Unul dintre ei a dat declaratie si si a scos certificat medico legal pe care la predat politiei (bineinteles declaratia a fost in fav mea) al doilea a dat declaratie .. dar cu promisiunea k isi va elibera certificat medico legal.Masina este praf ! Aveam asigurare normala .
Intrebari:
Voi primi amenda mai mare ?
Ce se va imtampla cu dosarul meu ? (cazierul)
Ma va pune sa platesc zilele de spitalizare? (toti suntem elevii)
Pot pleca in alta tara ?
Ce repercursiuni poate avea acel certificat imp. mea ?
Care metoda e mai benefica ... cu sau fara certificat?
Aprox ce amenda voi primi si permisul ce se va intampla cu el(suspendare,anulare) ?
Va multumesc .